До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мода і католицизм: оголошена тема Met Gala 2018

Тема балу Інституту Костюма для 2018 року звучить так – "Божественні тіла: Мода і Католицизм". Релігія як джерело натхнення супроводжує творчість багатьох брендів і нова виставка в Нью-Йорку якраз і покаже силу цього взаємозв'язку.

До прикладу, релігійні цитати вже встигли стати візитівкою модних Будинків Alexander McQueen і Givenchy. Александр Макквін ще на початку своєї кар'єри організував показ в церкві, оголосивши релігію джерелом всіх воєн у світі. В свою чергу колишній креативний директор Givenchy Рікардо Тіши не тільки постійно використовував символи католицизму, але й опікувався випуском ювілейного 60-го номера видання Visionaire, присвяченого релігії. Також на виставці будуть представлені роботи Крістобаля Баленсіаги, Донателли Версаче, Джона Гальяно для Christian Dior, Chanel.

Реклама

Уже відомо, що у вечора MET GALA 2018 відразу три ведучих – Ріанна, Амаль Клуні та Донателла Версаче, які складуть компанію господині балу Анні Вінтур.

Читайте також:

Перша обкладинка нового головного редактора Vogue Britain

Назад в майбутнє: Balenciaga Resort-2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.