До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Louis Vuitton випускає книгу про Україну

Fashion Eye — серія фотоальбомів Louis Vuitton, які модний дім випускає з 2016 року. Їхня мета — показати історію і характер міста, місця або країни через об’єктиви найцікавіших фотографів. До списку таких місць, як Сицилія, Французька Рив’єра, Балі, Сен-Тропе і Японія, які вже показано в серії Fashion Eye, тепер доєдналася й Україна. Її автори — найвідоміший у світі український фотодует Synchrodogs. У книзі представлено фотопроєкт Slightly Altered, знятий у Карпатах, що розповідає про взаємозв’язок людини з природою, і про те, як вони неминуче змінюють одне одного.

"Synchrodogs — дует Романа Новена й Тані Щеглової часто можна зустріти, коли вони досліджують українські Карпати на мотоциклі, — написано в книзі. — Серія Slightly Altered — результат кількох подорожей Карпатами. Вона пропонує свіжий погляд на інтимні стосунки між людьми й природою, а також міркує про її стрімкий шлях до катастрофи. За допомогою фотопейзажів, лендарту і через ню-світлину Synchrodogs засуджують вирубування лісів і привертають увагу на тяжке становище видів, що зникають. Це оригінальний погляд на довкілля, сповнений мрій і любові".

Реклама

Таня і Роман розповідають, що над проєктом працювали три роки. Вони кажуть, що в межах співпраці із серією Fashion Eye могли зняти проєкт не тільки про Україну, але їм було важливо, щоб "світлини мали безпосередній зв’язок з тим середовищем, у якому вони виросли й сформувалися, і зміни в якому спостерігали роками".

Нагадаємо, Synchrodogs — лауреати конкурсів FOAM Construct 2012 Vogue Talent, Feature Shoot Emerging Photography, учасники персональних виставок у всьому світі, контриб’ютори журналів Esquire, New York Magazine, Dazed & Confused. У 2016 році вони зняли ювілейну обкладинку українського Vogue, а буквально тиждень тому представили кампейн кутюрної колекції Ruslan Baginskiy, яку зняли спільно зі стилісткою Юлією Пелипас.

Книга виходить 8 жовтня. Придбати можна в крамницях Louis Vuitton, на сайті louisvuitton.com і на Amazon.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.