До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минуло відкриття Kyiv Art Week 2019

23 травня в "Торонто-Київ" стартував ярмарок Kyiv Art Fair. Цього року в ньому беруть участь 39 галерей – з України, Австрії, Франції, США, Данії та інших країн. Так, київська Voloshyn gallery представляє нову серію робіт Влади Ралко, яку вона написала в резиденції на острові Бірючий, галерея Naked Room – роботи Ксенії Гнилицької, Люсі Іванової, Ольги Гайдаш та Алевтини Кахідзе, нова галерея Set – відео Аліни Клейтман, а паризька галерея Stanislas Bourgen – новий проект Маші Шубіної.

Напевно популярним в Instagram стане стенд Zenko foundation, де інсталяцію "Сумка з крокодила" представляє художниця Дарія Кольцова. У ефектний скляний бокс художниця помістила сумку, зроблену з іграшки – надувного крокодила. Це іронічне висловлювання на тему свідомого споживання. "Модний кампейн" для сумки зняла фотограф Віра Бланш, яка співпрацювала з українським Vogue.

Реклама

<b>арт вик 1</b>

BMW, партнер Kyiv Art Week, у межах ярмарку представив проект BMW Art Car Collection. З 1975 року знамениті художники з усього світу поповнювали серію BMW Art Cars – розписували автомобілі у своїй унікальній стилістиці. У різний час це робили Енді Воргол, Рой Ліхтенштейн, Джефф Кунс, а самі машини можна було побачити в паризькому Луврі, нью-йоркських музеях Вітні і Гуггенгайма, а також музеї Гуггенгайма в Більбао. Експозиція на Kyiv Art Week розповідає про 10 автівок, а також представляє проект художника Макса Шкіндера, зроблений 2019 року – art car BMW m850i XDRIVE.

<b>арт вик 2</b>

Фото: Марія Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.