До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія одного фото: військовий Кирило Мешковський у проєкті Ukraine Today

29 і 30 червня — останні дні роботи масштабної виставки українського Vogue і британського фотографа Бретта Ллойда Ukraine Today в Національному музеї Тараса Шевченка в Києві. Один із емоційних і промовистих портретів Ллойда зафіксував воїна ЗСУ Кирила Мешковського, — нового героя серії публікацій "Історія одного фото", в якій ми розповідаємо про людей на світлинах та умови, в яких вони були зняті.

У цивільному житті Кирило Мешковський є підприємцем. Та як і для багатьох українців, з перших днів великої війни для нього все змінилося. 33-річний чоловік добровольцем долучився до лав Збройних Сил України.

Реклама

Кирило супроводжував Ллойда та його асистента в експедиції прифронтовими містами України і у тренувальному таборі на Київщині. Світлина, яку зробив Бретт і яка увійшла до виставкового проєкту Ukraine Today, — не постановка: фотографові вдалося зазнімкувати одну із пристрастей Мешковського. Кирило обожнює чай — навіть під Бахмут брав із собою спеціальний посуд для традиційного японського чаювання. Взяв його із собою і в тренувальний центр Backyard Camp — саме там Ллойдові вдалося вхопити той момент, коли військові на мить відволікаються від своєї надважливої і важкої роботи і насолоджуються тим, що люблять у цивільному житті.

Виставка Бретта Ллойда Ukraine Today триватиме до 30 червня включно в Національному Музеї Тараса Шевченка (Київ, бульвар Тараса Шевченка, 12). Цей вікенд — останній шанс побачити унікальні фотороботи британця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.