До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Художниця Маша Шубіна — про участь у проєкті Futurespective

30 липня в Центрі сучасного мистецтва М17 відкрилася виставка "Futurespective: майбутнє очима українських художників". Це масштабний артпроєкт журналу Vogue UA, що демонструє погляд 30 українських художників на тему майбутнього. Проєкт можна побачити на сторінках нашого колекційного артномера; виставка за його мотивами триватиме в М17 упродовж серпня. Ми зазирнули за лаштунки створення однієї з робіт — художниці Маші Шубіної.

Для виставки Vogue UA Маша Шубіна створила масштабне полотно розміром 2,5 на 2 метри. Робота Looking Forward, із серії Self identification, продовжує лінію автопортретів художниці, які вона створює багато років.

Реклама

"Мені дуже хотілося створити великоформатне полотно, заміритися на це — щоб довести до абсурду момент абстракції. Про що ця робота? Напевно, про колір, про фактуру..."

Виставка "Futurespective: майбутнє очима українських художників" триватиме в Центрі сучасного мистецтва М17 до 5 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.