До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

God Bless Kyiv: яким буде фотоальбом Армена Парсаданова

Армен Парсаданов – український фотограф, який документував і показував життя Києва у своїх особистих проектах і світовому глянці. Його життя трагічно обірвалося в лютому 2018 року. Зараз група друзів і колег Армена створює книгу, в яку увійдуть вже відомі і ще неопубліковані роботи фотографа, архівні матеріали, чернетки зйомок, фрагменти з соцмереж, спогади друзів і їх спільні історії.

На візуальному і текстовому рівнях ця книга розкриває період життя Армена Парсаданова в Києві з 2013 до 2018 року, – етап пов'язаний зі співпрацею з багатьма учасниками культурного ландшафту всієї України.

Реклама

"Ця книга, наповнена дуже щирими і світлими образами, – важливий документ часу, чесний і дещо ностальгічний портрет міста і його жителів, що зафіксував у фотографічній пам'яті своїм уважним, тонким поглядом Армен. Він був справжнім, непідробним романтиком, який умів по-особливому відчувати красу в інших людях, в простих речах навколо себе. Ми хочемо, щоб цю красу і щирість, яку зберіг для нас у своїх фотографіях наш друг, побачили якомога більше людей. Випуск цієї книги стане важливою подією для культурного і художнього співтовариства в Києві і в Україні", – розповідають друзі Парсаданова.

Армен народився 1982 року в Баку, довгий час прожив в Керчі. В кінці 2013 року переїхав до Києва з метою стати фотографом. За неповних п'ять років життя у столиці Армен зумів об'єднати навколо себе безліч людей. Реалізував велику кількість проектів і зйомок, став ідейним натхненником і організатором клубу Master Club, який встиг за короткий період стати культовим місцем для багатьох. Армен співпрацював з американським і українським Vogue, The Calvert Journal, Dazed, Buro 24/7, L'Officiel Ukraine, 20ft Radio, BURSA, брендами Jacquemus, Anton Belinsky, Masha Reva, Sasha Kanevskiy, Bevza, Frolov і іншими. 2017 року у Києві відбулася його перша виставка Nutshell у межах проекту One Day Project.

Об'єднання SALUT ARMEN буде вдячне за будь-яку співпрацю, матеріальну і медійну підтримки, пов'язані з проектом. Більше інформації можна знайти на сайті www.salutarmen.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.