До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Галерея "Лавра" і Всесвітній фонд природи оголошують open call для художників

Цьогоріч в Україні відбудеться великий конкурс для художників, присвячений найактуальнішим темам – екології та sustainability. Його ініціатори – київська галерея "Лавра" і Всесвітній фонд природи WWF України. "Навколишнє середовище. Маніфест 2020" – з одного боку, відкритий конкурс робіт художників, що працюють у різних напрямках і жанрах: з живописом, графікою, скульптурою, фотографією, відео-артом, інсталяцією. З іншого – заклик арт-спільноти до держави, бізнесу і кожного з нас задуматися про необхідність сміливих дій заради життя в гармонії зі світом вже 2020 року. Партнер проєкту – журнал Vogue UA.

Open call для художників стартував 20 січня і триватиме до 25 лютого. Його результатом стане велика виставка фіналістів конкурсу, яка відбудеться в березні в галереї "Лавра". Переможців виберуть у кількох категоріях, також спеціальну премію Vogue's Choice підготує журнал Vogue UA. "Протягом багатьох років наш журнал не лише висвітлює модні тренди, але і підтримує мистецькі проєкти та відкриває нові імена в мистецтві. Крім того, однією з головних цінностей майбутнього десятиліття ми вибрали для себе тему sustainability і відповідального ставлення до навколишнього середовища. Ідея проєкту "Навколишнє середовище. Маніфест 2020" співзвучна з нашими цінностями", – зазначає Філіп Власов, головний редактор журналу Vogue UА.

Реклама

До складу журі увійшли: Тетяна Миронова – директор галереї "Лавра"; Олена Тарасова-Красієва – директор Всесвітнього фонду природи WWF України; Віктор Сидоренко – художник і директор Інституту проблем сучасного мистецтва Національної академії мистецтв України; Філіп Власов – головний редактор журналу Vogue UA.

Заявку на участь можна залишити за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.