До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До Дня Києва: благодійна виставка ілюстратора Сергія Майдукова

28 травня, на День Києва, у столиці відкриється виставка одного з найвідоміших українських ілюстраторів Сергія Майдукова. В межах виставки покажуть 16 нових робіт Майдукова, написаних за рік повномасштабної війни. Усі вони виконані в чорно-білих тонах, але у різних техніках графіки — колаж, олівець або чорнила.

Автор – Сергій Майдуков
Автор – Сергій Майдуков

Реклама

Сергій Майдуков — один з найвідоміших українських ілюстраторів. Він співпрацює з виданнями The New Yorker, The Guardian, Die Zeit, The Wall Street Journal, а також із компаніями Google, Adobe та багатьма іншими. У 2021 році Сергій випустив артбук KYIV, у якому зобразив улюблені місця столиці України.

Автор – Сергій Майдуков
Автор – Сергій Майдуков

За словами художника, спільної теми для всіх робіт немає. "Колажі поєднує експеримент, лінійні роботи — сюжет", — розповідає Майдуков. Нагадаємо, з початку повномасштабної війни Майдуков створив десятки робіт, в яких висвітлював героїчний опір українців окупантам. Ці ілюстрації побачив увесь світ — на шпальтах світових видань.

Автор – Сергій Майдуков
Автор – Сергій Майдуков

Виставка благодійна — кошти будуть направлені напотреби 3 батальйону 101 бригади Генерального Штабу України, який зараз несе службу під Бахмутом. В межах вернісажу також відбудеться концерт дніпровського дуету Natura With Bandura.

Виставка пройде в Gol’da music bistro з 28 травня до 28 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.