До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Arts Help — нова цифрова платформа у сфері мистецтва

22 травня United Nations SDG Action Campaign розмістила в соціальних мережах відео, присвячене Дню глобальної солідарності. Ролик демонстрував персоналізовані повідомлення й коментарі про те, які зміни пандемія COVID-19 принесе суспільству загалом. У відеозверненні взяли участь знаменитості й впливові особи з усього світу, серед яких актор Данило Козловський, міжнародна художниця Sophie Brussaux, єгипетський комік Бассем Юсеф та інші зірки.

Данило Козловський почав своє звернення зі слів про переоцінку цінностей і нове нормальне життя. Він підкреслив значення нової світової спільноти, об’єднаної боротьбою й новим розумінням. Поряд зі зверненнями інших впливових осіб, які висловили свої думки, його слова викликали почуття надії й підтримки та допомогли охопити понад шість мільйонів людей у всьому світі.

Реклама

Світова спільнота стала свідком низки значущих відео й онлайн-кампаній, спрямованих на сприяння співпраці й згуртованості в останні місяці. Сила медіаплатформ стала незаперечною в епоху соціальних мереж. Статті про події стали більш помітними й обговорюваними — від Дня глобальної солідарності до міжнародного руху активістів Black Lives Matter.

Mo Ghoneim і Барак Обама

Цифрові медіа є рушійною силою у світовому просторі. Ось чому художниця Sophie Brussaux і керівник медіаплатформи Mo Ghoneim об’єдналися для створення Arts Help — некомерційної організації мистецтв, що популяризує художників і створює ефективні програми на міжнародному рівні. Двоє друзів прагнули створити платформу, творчу мережу, здатну стати засобом соціальних змін. Після кількох років роботи нова спільнота художників і впливових людей створила понад 400 мільйонів щорічних показів на різних платформах.

Sophie Brussaux і Папа Римський Франциск

У програмі Arts Help особливої уваги надано програмуванню, що передбачає співпрацю зі світовими урядами, великими компаніями й некомерційними організаціями. Нещодавно компанія Arts Help об’єдналася з W1 Curates для створення цифрових рекламних щитів, на яких зображені унікальні художники на вулицях великих міст. На додаток до урбаністичних проєктів, Arts Help також тісно співпрацює з United Nations SDG Action Campaign, щоб поінформувати суспільство про 17 головних цілей у сфері сталого розвитку.

Крім значущих партнерських відносин з такими компаніями, як Disney і MOCO Museum, Arts Help підтримує багато власних програм і проєктів. За порадою таких лідерів галузі, як міжнародний підприємець Daniel Kroft, британський член Європейського парламенту Джулі Ворд і засновник Genius.com Том Леман, цифрова мережа Arts Help постійно розширюється й адаптується. Arts Help щодня популяризує унікальних художників у своєму Instagram, а також регулярно просуває в пресі через партнерські публікації. Arts Help запустила власний редакційний сайт у травні 2020 року, збираючи контент від штатних авторів і залучених блогерів. Сайт висвітлює діяльність художників-початківців, видатні виставки й власні заходи Arts Help.

Центральна місія Arts Help обертається навколо ідеї, що глибоко особисте, пристрасне мистецтво є каталізатором змін. Об’єднуючи головних експертів у галузі, знаменитостей і загальну художню спільноту, вплив організації забезпечує художникам стійке зростання й визнання в мінливому цифровому світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.