До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Children of War: фотопроєкт, присвячений дітям, що постраждали від війни

24 серпня на території ВДНГ у Києві відкрився масштабний фотопроєкт Children of War. Це 325 пронизливих портретів дітей-переселенців зі сходу та півдня України, яких задокументували українські фотографи Марина Карпій та Саша Мазур. Виставку можна побачити в центральній частині ВДНГ.

Фотопроєкт Children of War

Ініціаторка проєкту — Софія Чконія, грузинська підприємниця та засновниця благодійного фонду BeNext, а також відомий французький митець JR. За словами організаторів, через ці фотопортрети вони прагнуть показати ті жорстокі реалії, з якими стикаються молоді люди, постраждалі від російсько-української війни, демонструючи власні стійкість та силу.

Реклама
Фотопроєкт Children of War

"Проєкт є важливою платформою для посилення голосів дітей та підлітків, які вижили та можуть розповісти свої історії, — наголошують організатори ініціативи "Діти війни". Ділячись їхніми історіями зі світовою аудиторією, ми сподіваємося викликати співчуття, розуміння та підтримку тих, хто побачить цей проєкт".

Фотопроєкт Children of War

Уперше фотопроєкт "Діти війни" було презентовано 2022 року в Тбілісі. 24 серпня, одночасно з Києвом, проєкт "Діти війни" було представлено в Брюселі, у парку П'ятдесятиріччя. Ініціативу в Україні реалізовано за підтримки організацій БО Save Ukraine, БФ Діти Героїв, БО БФ ПОРУЧ та ЯМаріуполь.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.