До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 нові модні виставки, які варто відвідати

Модні виставки – чудова можливість поєднати приємне з корисним, відвідати нову країну і ознайомитися краще з творчістю улюбленого дизайнера. Розповідаємо про три нові, варті уваги, експозиції.

"Бути Оскаром де ла Рента"

Життя і кар'єра Оскара де ла Ренти стали темою нової виставки в Центрі Леона в Сантьяго в Домініканській Республіці. На ній представили 46 оригінальних моделей, а також різні предмети і особисті речі дизайнера.

Реклама

Виставка під назвою "Бути Оскаром де ла Рента" присвячена життю дизайнера в Домініканській Республіці та його модній кар'єрі. В межах експозиції також можна поглянути 30-хвилинну документальну стрічку про життя модельєра, в якій Генрі Кіссінджер, Хуліо Іглесіас, Гіларі Клінтон, Майкл Блумберг і Анна Вінтур розповідають про дизайнера.

За словами куратора Сари Германн, виставка організована як розповідь-мандрівка життям дизайнера. Вона починається з демонстрації де ла Ренти як публічної персони, його суспільного життя, а потім повертається до Домініканської Республіки. Також на виставці є частина, присвячена рокам, проведеним в Іспанії і Парижі.

Зокрема, експозиція розповідає про деякі з найбільш знакових моментів, коли де ла Рента одягав перших леді США: Ненсі Рейган, Лору Буш, Гіларі Клінтон і Мішель Обаму. Їх представили поруч з його сукнями для перших леді Домініканської Республіки. На виставці розглядають й інші елементи життя де ла Ренти, такі як його благодійна діяльність, безпосередньо допомога дітям у Домініканській Республіці.

"Prada. Спереду і ззаду"

У Музеї дизайну в Лондоні 2020 року відкриється виставка Prada. В межах експозиції представлять окремі знакові твори італійського модного Дому, а також розкажуть про креативний підхід лейблу, джерела натхнення дизайнерів і знакові співпраці.

Prada осень-зима 2019/2020Prada осінь-зима 2019/2020

Виставка "Prada. Спереду і ззаду" розгляне життєпис бренду та його історію успіху. Експозиція також присвячена ролі Міуччі Пради в лейблі і тому, як з 1970-х років, приєднавшись до модного Дому, вона перетворила його на один з найбільш впливових модних брендів.

Dolce & Gabbana на Christie’s

Експозиція Art Adorned, яка працює з 22 листопада до 3 грудня в Christie's у Лондоні, представила сукні от-кутюр від Dolce & Gabbana і демонструє їх разом з оригінальними роботами епохи Відродження. Наприклад, сукня з пишною спідницею і корсетом представлена з копією картини Рафаеля "Мадонна на луці" і картиною Франческо Боттічіні "Мадонна з немовлям і двома ангелами".

Christie's сподівається, що завдяки взаємодії з модою виставка зробить старих майстрів популярними серед молодої аудиторії. "Ми наполегливо працювали, щоб створити виставку, яка є академічно правильною, але не складною для сприйняття", – кажуть у Christie's.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.