Найкрасивіші весільні образи гостей Met Gala 2023

Карл Лагерфельд якось пожартував: "Зазвичай я не рекомендую мене для весільних суконь — усі вони потім розлучаються". Але на Met Gala 2023 чимало знаменитостей — зокрема Алекса Чанг, Жизель Бюндхен, Мая Гоук і Нікола Пельц Бекхем — надихнулися обширним весільним архівом дизайнера. Покази кутюрних колекцій Chanel завжди закінчувалися виходом нареченої, і бути обраною для закриття показу вважалося справжньою честю — однак на Met Gala не було обмеження на кількість наречених.

Карл Лагерфельд з нареченими Chanel, 1995 рік

Існує довгий список супермоделей, які свого часу були обрані нареченими Chanel: від Інес де Ла Фрессанж у 1980-х і Клаудії Шиффер у 1990-х до Кари Делевінь і Кендалл Дженнер. Одного разу Лагерфельд навіть провів супермодель Крістен Макменамі до вівтаря на її справжньому весіллі з фотографом Майлзом Олдріджем у 1997 році, взявши на себе роль батька нареченої.

Багато згадок про наречену Chanel на червоній доріжці Met Gala виявилися дуже буквальними: Мая Гоук була одягнена в прикрашену квітами накидку кольору слонової кістки та мінісукню в тон, а Жизель Бюндхен одягла накидку з пір’ям і сукню з лелітками з колекції 2007 року. Ель Фаннінг обрала квіткову корону з букетом свіжих ромашок — ідеальні весільні аксесуари до її мереживної сукні кольору слонової кістки від Vivienne Westwood.

Ріанна у Valentino

Ріанна часто виходить останньою на Met Gala, зазвичай прибуваючи пізно, тому, мабуть, не дивно, що вона взяла на себе роль останньої нареченої від кутюр. Знаменитість зʼявилася на червоній доріжці у виготовленій на замовлення сукні від Valentino з величезним шлейфом, який спускався вниз по сходах, і накидкою, вкритою 30 гігантськими аплікаціями у вигляді камелії з 500 пелюсток.

Vogue.ua зібрав найкрасивіші весільні образи на червоній доріжці Met Gala 2023.

Жизель Бюндхен у Chanel

Ель Фаннінг у Vivienne Westwood

Нікола Бекхем Пельц

Холлі Бейлі

Алекса Чанг у Róisín Pierce

Дуа Ліпа у вінтажній сукні Chanel

Мая Гоук у Prada

Алія Бхатт

Популярне на VOGUE