Б'юті-тренд: металеві губи

Помади з ефектом металік – великий тренд осені 2017. Vogue.ua розповість про найкращі металічні помади й про те, як правильно їх носити.​

imageVivetta
Металічні помади чи блиски для губ можуть бути й блискучими, й матовими, але при цьому вони чітко відливають бронзою, золотом різних відтінком, сріблом, платиною і ртуттю. На губах ці засоби мають такий вигляд, ніби сяють зсередини, особливо якщо дивитися на подібний макіяж при яскравому сонячному світлі.

Очолити рух за металеві губи вирішив флагман – Dior. В осінній колекції макіяжу вийде Rouge Dior Liquid – нова рідка помада з металізованим покриттям. Відтінки – від природних до екстремальних, яскравих і темних. У помади тонкий плаский аплікатор, що дозволяє наносити засіб легким шаром. Та якщо хочеться більш зухвалого кольору і щільного покриття, Dior рекомендує перед помадою покрити губи олівцем Dior Contour також тону.

Лаки для губ (до прикладу, Maybelline Vivid Hot Lacquer) теж можуть створювати металічне покриття.

Домогтися ефекту металіка на губах можна і без допомоги спеціальних помад. Досить додати трохи блискучого пігменту поверх звичайного бальзаму для губ. У них легка текстура, як у розсипчастих тіней, і на губах вони майже не відчуваються. Пігменти можуть бути абсолютно різних кольорів: від блідих природних до яскравих і темних.

Останні новини краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Жар-птица: 10 помад с огненным эффектом

Популярне на VOGUE