Рожевий – новий чорний: все про головний колір сезону

Рожевий панк-макіяж, рожевий шоколад і рожеві шльопанці до вечірньої сукні. Життя ніколи не буде таким, як колись.

imageValentino

Поки Millenial Pink втрачає позиції, на зміну йому з'являється новий рожевий: в Нью-Йорку відкриється виставка, присвячена рожевому кольору, де покажуть вбрання Christian Dior і екстравагантні сукні Comme des Garçons. Vogue.ua досліджує тему нового рожевого – в моді, красі і фуд-трендах.

Рожевий макіяж

Рожевий макіяж, коли холодні відтінки з підтоном кольору фуксії наносять на скроні, перенісся, на повіки і губи, не викликає жодних асоціацій з романтикою. Навпаки, це зухвалий, бунтівний, неформальний рожевий, який часто здається "на межі". Причому до нього звертаються і візажисти "кутюрних" показів, і також респектабельні Будинки на кшталт Chanel і Valentino.

Рожевий манікюр

Рожевий манікюр – ода надмірності і вуличному шику. Екстра-довжина, написи і декор – в цьому сезоні для розваги потрібна неабияка сміливість.

Рожевий шоколад

На зміну чорному, молочному та білому шоколаду створюють рожевий. Технологію виробництва придумали знамениті швейцарські шоколатьє Barry Callebaut.

Рожеві шльопанці

Зручні рожеві шльопанці, в яких раніше було пристойно з'явитися хіба що в басейні, святкують тріумф. Герої стрітстайла, вони прекрасно поєднуються і з сукнями, і з брючними костюмами.

Рожеві аромати

Те, що "рожевий" не означає "легковажний", підтверджують нові аромати. Вони виходять в нових форматах – кушон (Chanel), роллер (Dior), їх упаковки марковані шрифтом Брайля (Kenzo), а композиції поєднують ніжні квіткові ноти і похмурі мотиви какао-бобів (Givenchy). У них є характер.

Популярне на VOGUE