Головні б'юті-новини тижня: від відкриття Музею косметики до нової зачіски Гвен Стефані

Розповідаємо про найгарячіші новини тижня: Кайлі Дженнер продала свій бренд, у Нью-Йорку відкривається Музей косметики, Кім Кардаш'ян знову змінила колір волосся (і він розкішний), а Гвен Стефані тепер з'являється на публіці з платиновим бобом і прямою гривкою.

Музей косметики

У травні 2020 року в Нью-Йорку, в районі Мітпекінг, відкриється Музей косметики, в якому буде досліджена історія макіяжу і його вплив на суспільство. Обіцяють експозиції, які розповідатимуть про історію макіяжу. Нагадаємо, книжку "Історія макіяжу" візажистка Ліза Елдрідж написала 2015 року. Перша виставка називатиметься "Рожеві джунґлі: макіяж 50-х в Америці" та розповість про б'юті-тренди того часу і жінок, які визначили погляд на макіяж: Мерилін Монро, Грету Гарбо, Одрі Гепберн. Сьогодні їх би називали інфлюенсерами.

"Мерилін Монро", Енді Воргол

Виконавчий директор і співзасновниця музею, Дорін Блох каже в інтерв'ю WWD, що 50-і обрали для запуску не випадково: саме тоді фактично зародилася індустрія такою, якою ми її знаємо тепер. З'явилися іменні бренди косметики, засновані Елізабет Арден, Геленою Рубінштейн, Максом Фактором і Саллі Гансен, а в макіяжі з'явилися тренди: cat eye і образ з акцентом на губи. До співпраці Музей запрошує професіоналів індустрії: знамениту художницю з макіяжу Рейчел Гудвін, візажистку українського походження, яку знає весь світ, Владу Гаггерті. Контриб'юторами першої виставки стануть марки Erno Laszlo і Alcone.

Кайлі Дженнер продала Kylie Cosmetics

Контрольний пакет акцій Kylie Cosmetics, вартість якого оцінюють у $1,2 млрд., Кайлі Дженнер продала компанії Coty Inc. У портфелі останньої – Max Factor, Bourjois, Wella, g.h.d. OPI. Сума угоди склала $600 млн. Бренд перейменують у Kylie Beauty. Інфлюенсер і модель залишиться обличчям бренду і просуватиме його за допомогою особистих соцмереж, аудиторія яких налічує майже 300 мільйонів осіб. Днями Кайлі Дженнер представила різдвяну колекцію макіяжу і присвячений їй кампейн, в якому, зрозуміло, знялася сама.

Різдвяна рекламна кампанія Kylie Cosmetics
Нова зачіска Гвен Стефані

Вибухова білявка Гвен Стефані змінила зачіску. Щоправда, тимчасово. Стиліст волосся Роберт Ветика запропонував співачці приміряти платинову перуку з зламаними локонами і гривкою. Це створило приємний контраст зі звичним образом Гвен.

Гвен Стефані
Гвен Стефані в перуці
Шоколадний відтінок волосся Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян освіжила колір волосся. Він все ще коричневий, але тепер з глибоким шоколадним підтоном. Волосся Кім сяє, наче глазур на шоколадному торті. Автором трансформації став стиліст-знаменитість Кріс Епплтон.

Новий колір волосся Кім Кардаш'ян@chrisappleton1

Популярне на VOGUE