Б'юті-гід по Лондону Джой Айзакс, засновниці ARgENTUM apothecary

Джой Айзакс виросла в Південній Африці, переїхала в Лондон і заснувала власний бренд нішевої косметики ARgENTUM apothecary. Засоби бренду продаються на net-a-porter, lookfantastic, cultbeauty, spacenk, про них пишуть британський, австралійський, голландський та іспанський Vogue. Спеціально для Vogue.ua Джой розповіла про улюблені б'юті-місця Лондона.

imageДжой Айзакс
SPA
Agua Spa, Sanderson Hotelhttps://www.morganshotelgroup.com/originals/originals-sanderson-london/spa-fitness/agua-spa

Тут можна влаштувати спа-вечірку, на якій, крім спа-процедур, гостей розважатимуть канапе з лобстерами, гуакамоле, лососем; можна записатися на процедуру із засобами Eve Lom, Nuxe, Natura Bisse або вибрати інтенсивний догляд з ензимами, вітаміном С або колагеном. І все – в кінематографічно красивих декораціях.

https://www.morganshotelgroup.com/originals/originals-sanderson-london/spa-fitness/agua-spa
Beauty-шопінг

Найвідоміша мережа б'юті-магазинів Лондона – SpaceNK з "флагманом" на 32 Shelton Street Covent Garden. Є і онлайн-магазин. Тут продаються засоби від Acqua di Parma і Aesop до Leonor Greyl і 111Skin. Сайт мережі – справжній б'юті-портал з порадами на різні теми, від догляду за шкірою після спортзалу до прикрас для будинку до Різдва. Ще одна важлива офф-лайн адреса мережі – 40 Hans Crescent, Knightsbridge. Тут розташована крамниця Space NK Apothecary, де можна знайти Eve Lom, Nars, Philip B. Laura Mercier, Shu Uemura і так далі.

https://www.spacenk.com/uk/en_GB/home-uk
Набір ARgENTUM apothecary
Парфумерія

Перший і єдиний бутік знаменитої нью-йоркської нішевої марки Le Labo був відкритий в районі Мерілебон 2006 року (Devonshire St, Marylebone). Сюди варто йти не тільки за ароматами, а й за свічками, засобами для душу і ванни, скрабами для рук і волосся, а також "олдскульними" продуктами для чоловічого грумінгу.

https://www.marylebonevillage.com/retailers/le-labo
Манікюр

У DryBy London (74 Mortimer St, Marylebone) роблять манікюр б'юті-директорам британського Vogue і Glamour, а ще сюди можна забігти на укладку. Пропонують сім видів укладок, від французької недбалої до бразильських пляжних кучерів.

@drybylondon
Фарбування і стрижки

У Blow & Bubbles (60 Chamberlayne Rd) можна заглянути з подружками або самій. Тут спеціалізуються на фарбуванні, стрижках і укладках. Тільки зачіски – і шампанське, нічого зайвого. Салон заснували три подруги, дві з них – сестри і професійні стилісти по зачісках. Схоже, вони знають толк в дівочих радощах.

https://blowandbubbles.co.uk/
Догляд за обличчям

У косметологічну клініку Skinwork, 6 – 10 Lexington St, Soho можна забігти на процедуру глибокого очищення обличчя, яка триває трохи довше години, не залишає слідів або почервоніння, надає сяючий вигляд. Якщо часу в обріз, можна забронювати манікюр і педикюр підключиться другий майстер.

Косметологічна клініка Skinwork, 6 – 10 Lexington St, Sohohttps://alexeagle.co.uk/
Фітнес

NY Pilates Studio, 43-47 Lonsdale Rd, була першою студією класичного пілатесу в Лондоні. Тут є класи для початківців і для досвідчених спортсменів, індивідуальні та групові заняття. Устаткування найрізноманітніше. Петлі, реформери і Gyrotonic.

Ресторани

Farmacy Kitchen, 74 Westbourne Grove, Nottinghill – вегетаріанський ресторан зі здоровою і "чистою" їжею.

@farmacyuk

Daylesford Organic, 44B Pimlico Rd, Belgravia. Сюди заглядають Клайв Оуен, Джеймі Дорнан, Сієнна Міллер і Лів Тайлер.

@daylesfordfarm

Petersham Nurseries, Covent Garden дуже "інстаграмне" місце. До того ж там вишукана їжа.

https://petershamnurseries.com/

Популярне на VOGUE