Український бренд JUL представив великодню колекцію

Навесні усе оновлюється, наповнюється світлом та вірою. Одним з найсвітліших днів сезону є Великдень — свято, просякнуте надією, що є символом тепла родинних моментів та сподівань на краще майбуття.

Емоції, що виникають в час думок про Великдень, команда JUL втілила в новому дропі. Колекція складається з речей, виконаних з натуральних матеріалів — переважно льону, які легко комбінуються між собою. JUL пропонує зустріти Великдень у таких же світлих виробах, як і саме свято: у мідісукні розслабленого силуету, фактурному костюмному жилеті, витонченій блузі та спідниці.

Речі відзначаються різною щільністю: виконаний зі 100% льону, жилет цупкий і структурований, а бавовняно-нейлонові сорочки слідують тренду на прозорість, що став особливо актуальним останніми сезонами. Ніжна молочна барва, яка є флагманом колекції, допомагає без зайвих зусиль створити повноцінний образ із вже наявними у гардеробі речами. Різноманітні комбінації JUL презентував у зніманні колекції — воно просякнуте тихою радістю сонячних променів і доповнене атрибутами весняних днів.

Позиції дропу будуть доречними і в час особливих подій, і як елемент буденних образів: так JUL турбується про практичність та функціональність кожної речі. Створюючи колекцію із щирою душею та найсвітлішими думками, команда бренду вірить, що вона стане символом щасливих весняних моментів.

Популярне на VOGUE