Український бренд Ruslan Baginskiy представив літню колекцію

Український бренд Ruslan Baginskiy представив літній проєкт, обличчям якого стала топмодель Соня Горєлова. Нова колекція вийшла одночасно функціональною й утилітарною, мінімалістичною й ошатною. До неї ввійшли різні варіанти головних уборів, які будуть незамінні літньої пори — від ефектних крислатих солом’яних капелюхів до бавовняних бейсболок і панам, від класичних моделей федори й канотьє до легкого берета зі шкіряним оздобленням.

imageRuslan Baginskiy

Лаконічні форми, стримана колірна палітра й акцент на деталях — головні складники аксесуарів з колекції Ruslan Bagnskiy весна-літо 2021. Солом’яні капелюхи прикрашені різноманітними ланцюжками, перловими нитками, коралами, колосками пшениці, шкіряними зав’язками та логотипом RB у різних його варіаціях. Багато деталей мультифункціональні: ланцюжки знімаються й трансформуються в самодостатні намиста або браслети, а пірсинг та інші знімні прикраси можна використовувати як брошки й сміливо вписувати до літнього гардероба. Традиційно дизайнер представив нові варіації знакової для бренду baker boy cap: з бавовни й соломи чи льону; у темно-зеленому й хакі, у світло-сірому й чистому білому кольорах; картаті, смугасті й усипані соковитими літніми квітами.

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Експериментуючи з формами, Руслан Багінський часто надихається головними уборами, які належать до різних історичних епох, і одна з місій бренду — модернізувати їх і показати свіжий погляд на те, що вже здавалося частиною минулого. Один з таких прикладів — солом’яний клош, улюблена форма аристократок 1920-х років, а тепер і незамінний аксесуар сучасних модниць.

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Крім головних уборів, дизайнер представив у колекції два нові аксесуари: легку бавовняну хустку, прикрашену китичками з перлин, і асиметричну туніку на одне плече зі шкіряною вставкою і золотистою фурнітурою — ідеальні partners in crime, коли на пляжах Тулума або Лазурового узбережжя потрібен додатковий захист, крім обов’язкового SPF30.

Популярне на VOGUE