Schiaparelli покинув креативний директор Бертран Гійон

Французький дизайнер Бертран Гійон залишає посаду креативного директора Schiaparelli, яку він обіймав протягом чотирьох років. Дизайнер відповідав за розвиток кутюрної лінії, а також був номінально відповідальним за колекції ready-to-wear. Завдяки Бертрану французький бренд знову відродився. Він досліджував нав'язливі ідеї засновниці марки Ельзи Скіапареллі: астрологічні знаки і квіти, оптичні ілюзії, театральні дійства, поставлені протягом останніх двох сезонів у Паризькому оперному театрі. Вбрання його дизайну вдягали такі знаменитості, як Тільда ​​Свінтон, Селін Діон і Леді Ґаґа.

imageБертран Гійон

"Модний Дім Schiaparelli вдячний Бертрану Гійону за його внесок у діяльність компанії в тісній співпраці з креативною студією і ательє Дому", – прокоментувало керівництво бренду, що належить італійському підприємцю Дієго Делла Валле.

Тепер Schiaparelli планують зосередитися на розвитку лінії ready-to-wear і готують колаборації з Паризькою оперою на честь її 350-річного ювілею, дата якого – 8 травня. Ім'я нового креативного директора назвуть найближчим часом.



							
					

Популярне на VOGUE