Памела Андерсон, Наомі Кемпбелл і Лоу Роуч на шоу Boss весна-літо 2023

Хоча церемонія "Оскар" могла бути останньою великою подією сезону вручення нагород, вчора відбулося шоу Boss весна-літо 2023, яке пройшло в Herald Plaza у Маямі. Звичайно, на подіумі не обійшлося без зірок, серед яких були Наомі Кемпбелл, Лоу Роуч, DJ Khaled, Хабі Лейм і Памела Андерсон, яка нещодавно привернула увагу своїм документальним фільмом "Памела, історія кохання" на Netflix.

Памела Андерсон на шоу Boss

Останнім часом ми часто бачимо Памелу Андерсон у світській хроніці — і її яскраві, ультраелегантні виходи на червоні доріжки, і появу в першому ряду на паризькому Тижні моди та на шоу Versace у Лос-Анджелесі минулого тижня. Тепер 55-річна зірка "Рятувальників Малібу" відкрила шоу Boss у класичному молочному ансамблі. Її образ складався з лляного однобортного блейзера, штанів із защипами, сорочки з органзи, прозорого в'язаного топа з V-подібним вирізом та пари туфель із лакованої шкіри. Одяг позачасової елегантності — провідна ідея цієї нової колекції.

A post shared by BOSS (@boss)

A post shared by BOSS (@boss)

Услід за Памелою Андерсон на подіум вийшли інші зіркові персони, серед яких супермодель Наомі Кемпбелл, закутана в запальну чорну сукню, Ембер Валетта у широких штанах та чоловічому діловому жилеті, стиліст Лоу Роуч у пудровому брючному ансамблі і навіть тіктокер Хабі Лейм, який став обличчям бренду, у смугастих штанах та сорочці вільного крою. Зірковий склад шоу не залишив гостей байдужими. У цьому сезоні Boss представили вишукану колекцію з великою кількістю легких тренчкотів, жилетів великого розміру, простих костюмів — і показали, як носити вишукану багатошаровість.

Наомі Кемпбелл

Ембер Валетта

Поява Лоу Роуча на подіумі стала справжньою несподіванкою і викликала дискусію в інтернеті щодо того, що саме це означає. Нагадаємо, що лише кілька днів тому він оголосив у своєму Instagram-акаунті, що йде на пенсію. "Я не кажу, що кидаю моду. Я люблю моду. Я люблю бізнес і люблю бути креативним, — пояснив він Люку Літчу на шоу. — Те, від чого я збираюся триматися осторонь, — це стиль знаменитостей".

Популярне на VOGUE