No Fixed Norm: нова вулична колекція KSENIASCHNAIDER prespring 2025

О шостій вечора на вулиці Софіївський у старому центрі Києва натовп перекрив рух це модні ентузіасти столиці разом із фотографами стритстайлу, редакторами медіа та іноземними гостями зібралися просто неба задля презентації нової колекції KSENIASCHNAIDER prespring 2025 в межах Ukrainian Fashion Week. Моделі дефілювали крізь готель Sofia та вулицею, демонструючи нову колекцію бренду.

У KSENIASCHNAIDER вже давно обирають легший, тонший та гумористичний підхід до життя та моди задля відпочинку від сучасності, наповненої політичним та культурним популізмом. Дизайнерська робота Ксенії та Антона характеризується прихильністю до деконструювання наявних норм із використанням перероблених матеріалів.

Для колекції No Fixed Norm творча пара використала культові денімні строчки, які зазвичай використовуються для забезпечення міцності джинсових виробів, щоб вишити ними орнаменти у формі джинсів на повсякденних футболках та худі, а також створити складно прошиті стьобані джинсові куртки, спідниці-балони та шорти.

Для гендерно нейтральних худі та штанів з вшитою спідницею бренд використав тканину бродері анґлез, з якої зазвичай шиють літні сукні. А зірки колекції — куртки, спідниці та штани з принтом джинсів — виконані з використанням оптичної ілюзії джинсів, що нібито приклеєні до речі.

Як і зазвичай, бренд продемонстрував професійну роботу у створені одягу з переробленого деніму та джинсових виробів з трикотажем.

Ксенія Шнайдер

Фото: Юрій Яцкулич

Популярне на VOGUE