Оголена та прекрасна: 53-річна Наомі Кемпбелл у рекламній кампанії Alexander Wang

BRAND
10 листопада 2023

Наомі Кемпбелл — одна з найактивніших представниць епохи супермоделей. Вона бере участь у показах, знімається для модних журналів та брендів. Її останній проєкт, який сьогодні обговорюють усі соціальні мережі, — рекламна кампанія Alexander Wang. В об'єктиві фотографа Джейсі Моргана британка демонструє, що її недаремно називають чорною пантерою — на лаконічному студійному фоні вона позує оголеною, а її шкіра прикрашена тільки металевими шипами. Гостроту образу підкреслює рвана стрижка та досить агресивний макіяж — Наомі виглядає як войовниця, яку не зупинити.

, alexanderwang (@alexanderwangny)

В соціальних мережах моделі це знімання викликало справжній фурор — фанати писали їй, що хочуть побачити ще більше фото у такому зухвалому образі, що тільки Наомі здатна до таких перевтілень, а молодим моделям треба у неї повчитися мистецтву позування. Не промовчав у соціальних мережах і дизайнер Александр Венг, котрий написав, що це було його мрією.

Також нагадаємо, Лондонський Музей Вікторії та Альберта оголосив, що його наступна виставка буде присвячена саме Наомі Кемпбелл: минуло майже 40 років відтоді, як її 15-річну вперше помітили в Ковент-Гардені. Виставка під простою назвою "Наомі" буде продовжувати поточну ретроспективу музею, присвячену Габріель Шанель, і демонструватиме предмети з особистого гардероба Кемпбелл, а також архівні образи, які вона демонструвала на подіумі, позичені дизайнерами. Детальніше — за посиланням.

Популярне на VOGUE