Ізабель Сандовал зняла новий фільм для Miu Miu

Короткометражна робота режисерки Ізабель Сандовал символізує оптимістичний портрет свободи, звільнення та невловної утопії, далекий від забобонів. Фільм SHANGRI-LA став двадцять першим епізодом серії Miu Miu Women's Tales.

image

Ізабель Сандовал — режисерка, письменниця, редакторка, продюсерка й актриса філіппінського походження, живе й працює в Нью-Йорку. Вона ввійшла в історію кіно у 2019 році на Венеційському міжнародному кінофестивалі, коли в межах програми Giornate degli Autori представила перший в історії конкурсу фільм авторства кольорової транс-жінки — Lingua Franca. Режисерським дебютом Ізабель став фільм Señorita з елементами стилю нуар, відзначений премією "Режисер-початківець" на азійсько-американському міжнародному кінофестивалі. Нині Сандовал знімає свій четвертий художній фільм Tropical Gothic, який відібрано для участі в проєкті Berlinale Talents на Берлінському міжнародному кінофестивалі 2021.

У фільмі Shangri-La Ізабель сама грає головну героїню. Її партнером став Метью Файфер, актор і режисер стрічки "Цикада", яку вперше було показано на Лондонському кінофестивалі Британського інституту кіно у вересні 2020 року. Назва "Шангрі-Ла" відсилає до концепції раю на землі, ізольованого від решти світу. Багато які іммігранти сподівалися знайти в Америці обітовану землю Шангрі-Лу, хоча реальність, з якою вони стикалися в XIX — на початку XX ст., була зовсім іншою. Цифрова прем’єра фільму відбулася на сайті miumiu.com і в соціальних мережах бренду Miu Miu.

Популярне на VOGUE