Made in Ukraine: 5 подарунків до Дня матері

12 травня цього року світ відзначає День матері — одне з найщиріших свят, коли наші соціальні мережі перетворюються на величезну хвилю любові та подяки найріднішій людині у світі. Напередодні свята ми підготували невеличкий гід символічними подарунками, які точно порадують чиюсь матусю.

Lebet x Shpalta

Підвіски SOLO For Diamonds

Бренд SOLO for Diamonds поділився дуже особливою та близькою нашому серцю лінійкою підвісків, присвячених Дню матері. Підвіски ONE SOUL TWO HEARTS виготовлені з білого золота та вирощених діамантів і втілюють ідею непорушного зв’язку між матір’ю та дитиною. Сет прикрас складається з двох підвісків, оздоблених вирощеними діамантами блакитного та рожевого відтінків. Підвісок, прикрашений рожевим діамантовим серцем, символізує ніжність і теплі стосунки матері та доньки. Блакитне діамантове серце відображає силу, захист і непохитний зв’язок між матір’ю та її сином.

Solo For Diamonds

Лляна блуза GUNIA Project

Кілька днів тому український бренд GUNIA Project представив нову колекцію одягу, кожну річ з якої хочеться не просто мати у себе в гардеробі, а й передавати в спадок чи дарувати найближчим людям. Впевнені, ваша мама оцінить лляну блузу з цієї колекції, де літня безтурботність переплетена з українськими традиціями.

GUNIA Project

Хустка KHUSTYNA

Бренд KHUSTYNA до Дня матері представив колекцію, натхнену світом квітів. Яскравий букет з нарцисів, конвалій та мімози на хустині "Квітневі" пробуджує спогади про перший саморобний букет дітини для мами, наповнений абсолютною любов'ю та турботою. Мама буде рада.

KHUSTYNA

Свічка SOIVKA

У багатьох із нас найтепліші спогади з дитинства пов'язані із сімейними поїздками та відпочинком, який ми нерідко проводили на березі улюбленого Чорного моря — у Криму чи Одесі. Пропонуємо за допомогою сили ароматів повернутися в той час, коли дерева були великими, ви — маленькими, а мама не втомлювалася повторювати: "Я ж говорила".

SOIVKA

Посуд Lebet

До Дня матері бренд Lebet презентував капсульну колекцію, у якій вкотре хоче нагадати про свою вдячність та любов до мами. Її основна деталь — водночас проста і така потужна фраза "Люблю тебе, мам", яку найрідніша людина буде бачити щоранку, як допиватиме улюблену каву. Додатковий бонус колекції — символічні хустки, зроблені разом з брендом Shpalta.

Lebet

Популярне на VOGUE