Made in Ukraine: 3 модні ідеї, щоб зустріти літо

Лічені дні залишилися до літа, яке ми пропонуємо зустріти разом з українськими брендами, в колекціях яких є і розслаблені шовкові двійки, і формальні костюми для ділових дівчат, і ефектні аксесуари.

Фуражка Ruslan Baginskiy, джинси Litkovska

Літо у місті

Що спекотніше стає за вікном, то менше хочеться думати про роботу. Якщо ви скуті офісним дрескодом навіть у літні місяці — рекомендуємо звернути увагу на костюми з матеріалів, що дихають, але тримають форму. Нейтральні відтінки стануть додатковим бонусом, який допоможе використовувати нову брючну двійку у безлічі образів.

Костюм SAYAMIMI

Костюм TG Botanical

На яскравому боці

Весняно-літній сезон надихає нас на яскраві фарби у гардеробі. Працювати з кольором та принтами любить український бренд ANDREEVA, кардигани якого можна було побачити в останньому сезоні "Білого лотоса". Для ще прохолодних весняних вечорів вибирайте тренчі з квітковими візерунками, які піднімають настрій з першого погляду. Для шанувальниць більш стриманої естетики в колекції ELENAREVA є шовкові костюми з графічними принтами. До речі, вони натхненні давньою трипільською культурою, що має сакральне значення для українців.

Жакет ANDREEVA

Шовковий костюм ELENAREVA

Біле сонце

Світлі відтінки та натуральні матеріали — формула літнього гардероба, перевірена часом. Вибирайте сукні вільного крою з незвичайними деталями для будніх днів і кроп-топи з оверсайз-штанами для довгих вихідних. До літа залишилося....

Сет TG Botanical, капелюх Ruslan Baginskiy

Сукня Litkovska

Photo: Roma Lansky @rl35mm
Production: RL Jewel @rljewel
Make up/Hair: Jenya Temnikova @jenyatemnikova
Model: Ksenia Yavtushenko @unomodels

Популярне на VOGUE