Крістофер Бейлі покидає Burberry

Британський бренд Burberry оголосив про звільнення креативного директора Крістофера Бейлі, який створював колекції для нього протягом останніх 17 років. Покине Бейлі модний Будинок у 2018 році.

imageКристофер Бейли

"Для мене було величезною честю працювати разом з такою прекрасною командою впродовж усіх цих років, розповідаючи разом з нею світу про Британію мовою моди. Це місце роботи дійсно надихає і мені складно було прийняти рішення про звільнення. Я вірю, що кращі часи Burberry ще попереду і компанія лише зміцнить свої позиції у рамках вже розробленої нами стратегії. Я хотів би подякувати всій команді Burberry, а також серу Джону Піса за віру в мене протягом цих років. Зараз я хочу зосередитися на власних проектах".

Крістофер Бейлі

Нагадаємо, що останню, перед оголошенням про звільнення, колекцію для Burberry Крістофер Бейлі показав у вересні цього року на Тижні моди в Лондоні. На подіумі він поєднав принципи вуличної моди і одяг, знайомий з дитинства кожному британцеві – в'язані кардигани, тренчі, дощовики і светри, у яких можна пережити навіть найсуворішу зиму.

Також у цьому році Крістофер Бейлі здивував модну громадськість колаборацією з російським дизайнером Гошею Рубчинським – класична клітка Burberry ще ніколи не мала настільки зухвалий вигляд.

Читайте також:

Перша колекція Burberry для Net-a-Porter

Популярне на VOGUE