Капелюх українського бренду Ruslan Baginskiy тепер є в колекції Єлизавети II

Колекція головних уборів Єлизавети II поповнилася капелюхом українського бренду Ruslan Baginskiy.

imageРуслан Багінський, Мелінда Сіммонс, Еміне Джапарова та Петро ЯсинськийФото: facebook.com/edzhaparova

З нагоди Дня Незалежності та на знак глибокої вдячності за послідовну підтримку Великою Британією України в нашій боротьбі проти агресора дизайнер Руслан Багінський створив унікальний капелюшок для королеви Єлизавети II, який передали Її Величності з допомогою пані посла Великої Британії в Україні Мелінди Сіммонс. Про це повідомила перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

"Сьогодні завдяки рішучому опору українського народу російському агресорові, завдяки нашій сміливості та патріотизму Україна стала трендсетером у різних сферах на різних континентах. Інтерес до України підсилив інтерес і до всього українського – історії, традицій, мови, культури. Усе, що пов’язане з Україною, стало ще моднішим – синьо-жовті кольори та вишиванки стали трендом серед мільйонів людей у всьому світі, голлівудських зірок, відомих особистостей, публічних осіб, політиків. Амбасадори української фешн-дипломатії допомагають нам прочинити тисячі дверей, в які інколи не так просто достукатися політикам. Серед них, звісно, Руслан Багінський – всесвітньо відомий дизайнер головних уборів та аксесуарів, про капелюшок від якого мріють світові селебритіс", — написала Еміне Джапарова у Facebook.

Руслан Багінський створив капелюх блакитного кольору, який прикрасив бантом, а також декором з кольорових фіалок та незабудок. Нетерпляче очікуємо на фото Єлизавети II в її новому головному уборі.

Популярне на VOGUE