Делікатна робота: нова колекція Armani Privé Couture весна-літо 2024

Джорджіо Армані випустив свою першу колекцію Privé у січні 2005 року, 19 років тому. Хоча дизайнер не в настрої святкувати важливі події, він сказав, що відчуває, що настав час трохи змінити темп. Цьогорічна кутюрна колекція наповнена делікатним мереживом, присипаним ледь помітними сяйливими кристалами.

Хоча Армані відомий своєю суворістю в дотриманні встановлених ним правил, цього сезону він назвав колекцію enJeu — французьким словосполученням, яке може мати подвійне значення. З одного боку, це означає "використовувати моду в грі", а з іншого, це можна перекласти як "кутюр розважається". "У будь-якому випадку, для мене настав час бути сміливим, ризикувати та, ймовірно, бути трохи менше Армані", — прокоментував дизайнер.

Цьогорічна колекція ArmaniPrivé представила 92 образи "для багатьох різних жінок, які розповідають різні історії, без єдиного натхнення чи теми". Неймовірно ошатні сукні та костюми з тонким мереживом, присипаним крихітними кристалами, стояли поряд із багатими сумішами з тюлю або шовкового шифону. Вишивка стразами надала колекції яскравого блиску, підкреслюючи екстравагантність Армані, тоді як хроматична палітра ніжних тонів додала їй неземного шарму.

Подивитися повну колекцію ArmaniPrivé весна-літо 2024 можна за посиланням.

Популярне на VOGUE