Майбутнє нині: колекція KARL LAGERFELD весна-літо 2021

Бренд KARL LAGERFELD представив нову колекцію сезону весна-літо 2021. Вона присвячена улюбленій темі Карла Лагерфельда — майбутньому. Головний акцент зроблено на тому, як цифрові технології формують сучасний дизайн і привносять нові значення в моду.

image

Нова колекція — це мікс жіночності й футуристичних деталей, поєднання яскравих кольорів, прозорих тканин і структурованих силуетів. Естетика весняно-літньої колекції KARL LAGERFELD була навіяна ретро-відеоіграми й сповнена строкатої піксельної графіки. До неї ввійшла сукня з прозорими розкльошеними рукавами, сукня-сорочка із шовкової тканини з об’ємними рукавами, плісовані мереживна спідниця й мереживна вечірня сукня з переробленого поліестеру. У лінії верхнього одягу представлений тренч-трансформер, який можна носити як сукню і вкорочену куртку.

Поєднання чоловічого й жіночого стилів створює універсальні силуети. Унісекс-образи можна складати з тренча, джинсової куртки з вареного сірого деніму, двоколірних спортивних штанів і білої поплінової сорочки. Для повсякденних образів чудовим доповненням стануть светри з логотипом.

Відповідно до панівних тенденцій, весняну колекцію KARL LAGERFELD доповнила домашня капсула. До неї ввійшла толстовка, туніка, худі й широкі штани. Всі моделі виготовлені з м’якої кашемірової суміші. Також колекція містить ковдру, покривало й маску для сну.

Поточного сезону KARL LAGERFELD також представляє багату лінійку аксесуарів, колірна палітра якої варіюється від насичених яскравих відтінків до класичної чорно-білої гами.

Новинка цього сезону — лінія K/Letters. Сумка прикрашена написом KARL збоку й декоративним геометричним ланцюжком, який можна трансформувати в плечовий ремінь. Модель виготовлена з м’якої шкіри середнього й більшого розмірів.

Лінія K/Autograph представлена ​​в нових колірних рішеннях з бавовняними вставками, а K/Kushion — у плетеній м’якій шкірі. Нові колірні рішення, зокрема, помаранчевий і блакитний, пожвавлять лінію "K/Ikon", вироби якої з’явилися в новій формі, тож тепер їх можна носити через плече. Ретро-тема надихнула також на створення гаманців і сумок, які повторюють форму старого телефона.

До лінії K/Skuare ввійшла сумка-тоут і сумка для фотоапарата, виготовлена ​​з натурального тканого полотна. Лінія Choupette весняного сезону виготовлена в кіберінтерпретації та пропонує сумки через плече сріблястого, синього й перлинно-білого кольорів. У K/Karl Seven зроблено акцент на темі колор-блоків і райдужного оздоблення, тоді як K/Signature повертається у новій формі — сумка-відро з верхньою ручкою й ремінцем через плече. Фірмові ремінці в кількох колірних рішеннях стануть чудовим доповненням до більшості аксесуарів бренду KARL LAGERFELD.

Одяг і аксесуари бренду KARL LAGERFELD можна придбати за адресами: крамниця в ТРЦ "Ocean Plaza", вул. Антоновича, 176 і корнер у київському ЦУМі, вул. Хрещатик, 38.

Популярне на VOGUE