До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Unorthodox: модні стрижки, як в Есті Шапіро з нового серіалу Netflix

Під враженням від нового серіалу Netflix Unorthodox ("Неортодоксальна") згадуємо, яка насправді чудова коротка стрижка

Реклама

Головна героїня нового серіалу Unorthodox ("Неортодоксальна"), який нині входить у десятку найпопулярніших шоу Netflix в Україні, втікає з ортодоксальної хасидської громади до Берліну, де намагається знайти себе й почати життя заново. Символічним жестом прощання з колишнім життям стає момент, коли Есті Шапіро знімає свою перуку й пускає її плисти поверхнею води озера.

За суворою хасидською традицією заміжнім жінкам голять голови. Після заміжжя вони нікому не показують волосся, а їхня голова постійно вкрита: або спеціальним головним убором, або перукою, у якій жінка з’являється на вулиці та в суспільстві.

В останній серії Есті з подивом і певною гордістю каже про свою ультракоротку зачіску: "Не повіриш, але тут це вважають модним". Стрижка дійсно має суперкрутий вигляд, особливо в поєднанні з тендітністю героїні та її правильними рисами обличчя.

Надихаємося героїнею Шири Хаас, яка знайшла в собі безмежний ресурс сміливості, і вчимося носити коротке волосся на прикладах весняних подіумів. Зверніть увагу, що стрижка найорганічніший вигляд має в поєднанні із цнотливими вбраннями й високими комірами. Навіть якщо ключиці відкриті, інші частини тіла здебільшого закриті. Найкращі приклади коротких зачісок — у Dior, Luis Vuitton, Givenchy, Balmain і Mugler.

<b>стрижка как у Эстер Шапиро</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.