До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Засіб дня: відновлювальний бальзам Christophe Robin

У розпал літа, коли повітря розжарене до тридцяти, а сонце безжальне, врятують капелюхи і спеціальна косметика для волосся.

Jacquemus

Крістоф Робін, паризький колорист, – улюбленець знаменитостей і моделей. У нього багато років фарбують волосся Катрін Деньов і Наталя Водянова, а засоби, що виходять під його іменем, хвалять усі, хто коли-небудь ними користувався.

Реклама
Крістоф Робін

У Regenerating Travel Kit три флакони: шампунь і бальзам, здатні оживити навіть найбільш зневоднене волосся, що весь день розвівалося під палючим сонцем, і спеціальний бальзам. Відновлювальна серія засобів Christophe Robin містить екстракт олії опунції – кактуса, який росте на середземноморському півдні і дає їстівні плоди.

Набор косметики для волос, Regenerating Travel Kit, Christophe Robin

Бальзам – головна зірка набору і справжній multitasker. Його можна наносити на кінчики волосся, щоб позбавити їх сухості й ефекту кульбаби; ним можна зволожити найбільш сухі ділянки шкіри, включно з вустами, ліктями й колінами. Ним можна пом'якшувати стопи, які від морської води, піску або гальки швидко втрачають гладкість. Врешті, його можна наносити на кутикули – і це дозволить розтягнути інтервал для походу на манікюр до двох тижнів. Незамінний для відпустки (і буднів) засіб. Цікаво, що він входить до набору в повноцінній 50-мл версії.

Інтенсивний відновлювальний бальзам, Intense Regenerating Balm with Rare Prickly Pear Oil, Christophe Robin

Де придбати: Sanahunt в Києві; Colette в Парижі

Більше краси - Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Совершенно летние: бьюти-средства, которые необходимы летом

Два подиумных бьюти-средства, которые вы полюбите этим летом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.