До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рибка в капелюсі: ключові головні убори літа

У літні дні, коли палюче сонце не дає спокою з раннього ранку і до пізнього вечора, без правильного головного убору надвір ліпше не виходити. Готуючись до відпустки чи поїздок на узбережжя чи в гори, важливо не забути взяти з собою капелюх чи кепку. Vogue.ua обрав найактуальніші головні убори цього літа.

Солом’яні капелюхи

Ідея використання капелюха як аксесуара бере витоки ще в Стародавньому Єгипті. Він пережила свою багаторазову трансформацію від геннину, велетенського канонічного капелюху, до головного убору актуальних розмірів. Солом’яний капелюшок став популярним ще кілька століть тому в Європі і донині лишається один з найбільш затребуваних аксесуарів.

Реклама
Lela Rose Resort 2018

<b>Шляпы</b>

Кепки

Кепка довгий час не вважалася повноцінним модним аксесуаром, оскільки розцінювалася більш як елемент спортивного екіпірування. Сьогодні ж вона стала обов’язковим аксесуаром у модному гардеробі, а однією з найбільш відданих її шанувальниць є Кім Кардашян.

Versace Resort 2018

<b>Кепки</b>

Тюрбани і косинки

Одними з перших сповна красу та функціональність тюрбанів оцінили американські актриси Глорія Суонсон та Грета Гарбо, які ще в середині ХХ сторіччя вибудовували свої образи навколо них. Сьогодні тюрбани, як і косинки, не менш популярні. За їх допомогою додати образу індивідуальності дійсно просто.

Delpozo Resort 2018

<b>Тюрбаны и косынки</b>

Читайте також:

Resort 2018: 5 главных трендов круизных коллекций

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.