До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Якомога коротше: який вигляд має головна стрижка цього літа

Ця коротка стрижка має чудовий вигляд і на прямому, і на хвилястому волоссі, а також її можна не насичувати стайлінгом, даючи висихати волоссю на свіжому повітрі. І, так, ця стрижка гарантовано стане трендом цього літа. Чесно.

Photo: Zara

Яку стрижку ви хочете прямо зараз? Очевидно, що відповіді на це питання можуть бути найрізноманітнішими, але за обставин, що склалися, подібності буде явно більше, ніж відмінностей. До сьогоднішнього дня зустрічатися з перукарем було ризиковано, тому тепер ті з нас, хто був обережний, більше ніж будь-коли хоче максимального перевтілення. Наявна теорія про те, що в житті жінки є два випадки, що сприяють бажанню підстригтися, — після пологів і після розлучення — знаходить третій: вихід з ув’язнення.

Реклама

Принаймні так думає стилістка Марія Барас, директорка салону краси Cheska. "Після ізоляції ми не почуваємося налаштованими на серйозний догляд. Упродовж тривалого часу нам було комфортно й ми хочемо, щоб так і було. З того, що я бачу, ми хочемо стрижку, яка не має яскраво вираженого проділу: який не потрібно акуратно окреслювати, а досить просто розчесатися. До того ж тепер, коли люди миють волосся майже щодня, нам потрібна проста, але стильна стрижка", — зазначає Барас. І, звісно, саме тоді коротка стрижка Фреї Бехі Еріксен, яка знялася для лукбука Zara, набуває популярності: стрижка, яка залишає частину потилиці відкритою і яка, як пояснює Барас, має добрий вигляд на прямому волоссі й ефектний на хвилястому.

Photo: Zara

"Технічно це дуже гарно. Стрижка покриває щелепу, залишаючи шию відкритою", — каже стилістка. Така стрижка ідеальна для волосся середньої щільності або навіть для стрижок на тонкому волоссі. Якщо волосся у вас густе, то тут складніше, позаяк можна стикнутися з проблемою некерованого об’єму.

І найголовніше: розчісуватися не потрібно, достатньо додати трохи текстури за допомогою аерозолю з морською сіллю й дати волоссю висохнути на сонці. Якщо у вас хвилясте волосся, то результат буде, як у Фреї (дивіться фото). Але якщо маєте пряме волосся, а хочете хвилясте, тоді "підтискайте" волосся догори, збризнувши його аерозолем з морською сіллю, і результат не забариться. Під час висихання волосся потрібно злегка переміщати на маківці, змінюючи його положення на конкретній зоні, щоб додати об’єму зверху й запобігти "прилипанню" волосся до обличчя. Тому що головне в цій стрижці — це ефект, ніби ви щойно встали з ліжка. І це прекрасно.

Photo: Zara

Текст: Ana Morales

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.