До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір волосся, який личить всім: 13 ідей модного фарбування

Якщо і є колір волосся, який має бездоганний вигляд незалежно від пори року, так це бронд. Комбінація з темних і світло-коричневих пасом, виконана в техніках омбре і балаяж, личить майже кожній стрижці і може бути виконана безліччю різних способів.

Chloe

Ми вже писали, що бронд – техніка фарбування, яка підходить всім. Для бронду немає обмежень, адже ця техніка вдало підкреслить і пряме, і кучеряве волосся, і матиме виграшний вигляд у будь-яку пору року. Знамениті дівчата, в числі яких є Джіджі Хадід, Хлоя Кардаш'ян і Ешлі Бенсон, вибирають брондування вже не перший сезон. І якщо ви ще сумніваєтеся, чи варто спробувати, пропонуємо 13 варіантів фарбування бронд для різних стрижок.

Реклама
Blonde Espresso

Натхненний однойменним напоєм з Starbucks, колорист Джек Говардс з лондонського Paul Edmonds Salon придумав цей відтінок для блогерки Popsugar. Відтінок Blonde Espresso нагадує насичений еспресо, по краях якого піна тане в каві; такий ефект створюють у техніці балаяж. Говардс поділився, що ключ до потрібного відтінку – окремі тонкі пасма, схожі на нитки карамелі.

@irene.does.hair
Брондування коренів

Додання відтінку кореням – тренд у фарбуванні і ще один чудовий спосіб зробити брондування. Колорист з Огайо Корін Нейлон надав корінню темного відтінку, так додав образу динаміки.

@corynneylon_hair
Бронд у техніці балаяж для довгого волосся

Стилістка з Коннектикуту Дженіс створила балаяжний вихор на довгому волоссі своєї клієнтки з світлих, коричневих і карамельних відтінків, що не можуть не нагадувати смачний повітряний десерт.

@your_mane_girl
Гулька з омбре

Б'юті-інфлюенсер Джекі Айна збирає свої освітлені кучері в гульку. З огляду на те, що її коріння має натуральний відтінок, світлі кінці кучерів виділяються особливо ефектно з їхніми завитками і унікальними формами.

@jackieaina
Легкий бронд

Джіджі Хадід – найяскравіша власниця поцілованих каліфорнійським сонцем локонів з карамельними відблисками. Її корені залишили темними, але за допомогою світліших коричневих і медових відтінків з'явився ефект, наче дівчина провела час на сонці, а не в салоні.

Photo: Ben Gabbe
Попелястий бронд

За останні кілька років Хлоя Кардаш'ян експериментувала з багатьма відтінками блонду і бронду. Зараз ми спостерігаємо наближений до її коренів попелястий відтінок блонду, який не має різкого вигляду в контрасті з натуральним кольором волосся, а доречно миготить.

Photo: John Lamparski

.

Світлий бронд

Освітлені кінчики волосся Ешлі Бенсон не є контрастними щодо її коріння, хоча відтінок близький до платинового. Все завдяки середньому відтінку коричневого, який, на відміну від темного шоколадного, є доречним.

Photo: John Lamparski
Кучері зі світлими кінчиками

Натуральні кучері зі світлими кінчиками влогера Маріани Сантос – гарний приклад ефектного бронду. Темні коріння плавно переходять у світлі кінці, що додає кучерям характеру. Необхідно пам'ятати, що після освітлення волосся такої текстури слід використовувати кондиціонер глибокої дії, щоб підтримувати структуру волосся і сприяти його завиванню.

@marihsantosss
Блискучий бронд

Знадобляться сонцезахисні окуляри, щоб уважно розглянути такий відтінок. Важко уявити, який вигляд має ця барвиста робота колориста з Каліфорнії Гейлі Бекіч насправді, але навіть на світлині помітне мерехтіння локонів, коли на них потрапляє світло.

@beachwoodhair
Хвилястий бронд

Кріс Грін, колористка у Méche Salon у Беверлі-Гіллз, показує, як носити бронд на хвилястому волоссі. Трохи пряні, медово-світлі відтінки, що обрамляють її обличчя, мають ідеальний вигляд у будь-який час року, але особливо надихають саме восени.

@chrisgreenhair
Багатоколірний бронд

Скільки відтінків бронду ви бачите? Не менше мільйона. Стилістка з Коннектикуту і засновниця Salon Mezzmerize, Мелісса Меццанотте створила образ з різними відтінками блонду і коричневого.

@hairmezzmerizer
Золоті хвилі

Кріс Грін благословила ще одну клієнтку своєю майстерністю фарбування: додала теплих коричневих і золотих відблисків, щоб створити поцілований сонцем образ.

@chrisgreenehair

За матеріалами allure.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.