До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Щодень нова: найкращі засоби для тимчасового фарбування волосся

Кольорове волосся – той рідкісний випадок, коли подіумний та "інстаграмний" тренди збіглися. Так, за тегом #unicornhair можна знайти екстремальні приклади фарбування та віртуозного поєднання відтінків, у той час як моделей з незвичайним кольоровим волоссям вивели на подіуми Ashley Williams, Louis Vuitton, Jeremy Scott, Pringle of Scotland, Fashion East.

Hair Chalk, L'Oreal Professionnel
Unicorn Hair, Lime Crime

Американська марка зухвалої косметики Lime Crime випустила Unicorn Hair, 100% веганські, органічні барвники, які надають волоссю яскравих і незвичних відтінків. Важлива ремарка: щоби колір ліг, як слід, його потрібно наносити на знебарвлене волосся. Назви відтінків – окрема історія. Тут є "ґаргулья" (розпроданий за лічені дні), "зайчик" (рожевий, як цукрова пудра чи жувальна ґумка), "Лілу" (пожежний оранжевий, як у Мілли Йовович у "П’ятому елементі").

Реклама
Unicorn Hair, Lime Crime
Hair chalk L’Oreal

Мабуть, найбільш розповсюджений метод тимчасового фарбування волосся – це крейда. Зазвичай її створюють яскравих і непередбачуваних кольорів для найбільш рішучих дівчат. У нанесенні вони досить прості, але, як і з усіма фарбами для волосся, слід бути обережним: наносити лише в пальчатках ("крейда" – це комерційна назва, насправді ж це все-таки фарба) й уникати потрапляння на одяг. Змиваються приблизно за два миття голови, залежно від інтенсивності нанесення.

Hair Chalk, L'Oreal Professionnel
Фарба для волосся з пігментами прямої дії Color Mask Paint, KC Professional

У гаммі – 11 відтінків фарби. Ефективніше за все вона працює на знебарвленому волоссі. Достатньо нанести її після миття на вологе волосся. З фарбою працюють професійні колористи, але завдяки кремовій текстурі її легко наносять і вдома: нічого не розтікається, й на волоссі можна малювати будь-який рельєф.

Hair Chalk, L'Oreal Professionnel
Colorful hair, L'Oreal Professionnel

Тимчасова фарба для волосся, що витримує до 15 разів миття голови. Палітра: 8 кольорів, які за бажанням можна змішувати для отримання будь-якого кольору будь-якої інтенсивності. Відтінок ліпше обирати за порадою колориста, щоби отримати максимально бажаний результат, або просто піти до салону за новими штрихами до образу.

Colorful hair, L'Oreal Professionnel
Colorista Spray, L’Oreal Paris

Спрей для тимчасового фарбування. Так само, як і крейда, він досить зручний у використанні. Тримається до першого миття. Інтенсивність забарвлення залежить від нанесення і початкового кольору волосся.

Colorista Spray, L’Oreal Paris
L’Oreal Colorista Washout

Тимчасова фарба для волосся. На противагу Colorful hair, L’Oreal Colorista Washout більше підходить для самостійного використання. Тримається від двох до п’яти застосувань шампуню. Має різну палітру для темного та світлого волосся, що достатньо зручно при виборі кольору. Фарба призначена для домашнього застосування, та для одержання більш стійкого і яскравого результату варто звернутися до професійного колориста.

Шампунь John Frieda Sheer Blonde

Шампунь John Frieda Sheer Blonde легко і природно знебарвлює волосся. Користуватися ним легко і просто: як звичайним шампунем. Після нього волосся стає світлішим і набуває легкого сяяння. Підходить для блондинок чи світло-русих. Однак колір зміниться несуттєво: цей шампунь, скоріше, допоміжний засіб для підтримання кольору.

Шампунь для знебарвлення Go Blonder, John Frieda

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Шик и блеск: 5 способов носить глиттер этим летом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.