До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити боб у цьому сезоні: 5 простих ідей

Боб — найпопулярніша стрижка сезону. Величезний плюс бобу в тому, що носити його можна безліччю різних способів. Демонструємо лише деякі з них.

Фото: David Ferrua
Silky Smooth

"Штори" — так називають цей варіант укладення Z-gen. Все просто, як усе геніальне: проділ, блискуче пряме волосся, висушене за допомогою фена й засобів для блиску. Кінець.

Реклама
Вологе укладення

Більш розслаблений і недбалий, але водночас і більш сексуальний спосіб носити боб — вологе укладення. Засіб для стайлінгу важливо наносити, поки волосся ще вологе після миття; корені теж у ділі.

Half-Done

Додати образу зухвалості можна, якщо зібрати верхню частину волосся, обробленого текстурувальним засобом, і недбало заколоти шпильками.

Кок

Якщо вологе волосся зачесати назад, трохи підійнявши його над чолом, щоб вийшов кок, можна створити rocabilly-образ. Ідеально для вечірок (і після душу).

Потрійний вузол

Щоб повторити цей образ, потрібна олія для волосся (або текстурувальний гель) і дві гумки. Верхню частину волосся треба закріпити трохи нижче маківки, середню — на потилиці, а кінчики — залишити вільними. Вуаля.

Фото: DAVID FERRUA
Стиль: ANNA KLEIN

Зачіски: Jakob Kajrup @Calliste.
Макіяж: Morgane Martini @The Wall Group.
Асистент стиліста: Sabine Groza.
Кастинг: Max Märzinger для JLC.
Модель: Mila Van Esten @VIVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.