До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цей колір волосся буде найпомітнішим цієї осені

Між золотими й червоними кучерями мідний колір волосся стає новою тенденцією у фарбуванні у 2020 році. Його було помічено за лаштунками Тижня моди.

Показ Dior на Тижні моди осінь-зима 2020-2021. Photo: Jamie Stoker

Серед усього, що було представлено під час Тижня моди осінь-зима 2020-2021, Alberta Ferreti, Erdem і Dior зосередили увагу на мідно-червоному кольорі волосся, який ефектно вніс свої корективи, змістивши акцент з літа 2020 на осінній сезон. Навчальний рік ми починаємо за допомогою 100% осіннього фарбування, яке миттєво зігріває колір обличчя. У чому перевага? Колір під назвою Copper Hair личить усім відтінкам шкіри і являє собою дуже теплий червоний колір, що підкреслює структуру обличчя.

Реклама
Показ Alberta Ferretti на Тижні моди осінь-зима 2020-2021. Photo: Jamie Stoker

Білявкам досить простого фарбування, а брюнеткам треба запланувати просвітлення волосся, щоб потім майстер попрацював над інтенсивністю мідного відтінку. Не дуже яскравий і не дуже світлий, цей колір волосся викликає бажання відвідати салон краси!

Показ Erdem на Тижні моди осінь-зима 2020-2021. Photo: Jamie Stoker

Текст: Agathe Duval

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.