До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-трансформації зірок в 2017

Vogue.ua вибирає найгучніші зіркові перетворення, які відбувалися в 2017 році.

Несподівано чемпіонкою стала Кара Делевінь, яка обійшла навіть Кім Кардашян. Топ-модель щосили експериментувала з довжиною (включно зі стрижкою "під нуль") і відтінками волосся (включно з попелясто-рожевим).

Реклама

<b>Кара Делевинь волосы</b>

Остання, нагадаємо, в цьому році змінила колір волосся з радикально темного на беспомпромісний блонд. Днями вона була помічена з пофарбованим в небесно-блакитний, бездоганним бобом.

Топ-модель Карлі Клосс перейшла до лав крижаних блондинок. Їй тільки на користь. А ось трансформація Маріон Котійяр може здатися суперечливою: француженка, володарка каштанового волосся і недбалого чубчика, стала блондинкою – і, схоже, програла. Ще одна спроба долучитися до світлих сил була у Лілі Коллінз. Втім, актриса і обличчя Lancome швидко зрозуміла, що експеримент не вдався – і знову позує в своєму Instagram в звичному образі шатенки. А ось та, кому крижаний блонд прописаний від природи, – Емілія Кларк, зірка "Гри престолів", – зважилася на зміни тільки після декількох років зйомок, на яких щодня носила попелясто-білу перуку.

<b>трансформации</b>

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Підсумки 2017 року: найбільш обговорювані знаменитості

Підсумки 2017 року: найстильніші пари

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.