До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних трендів у зачісках літа 2023

Як зустріти літо стильно? Якщо спитаєте Vogue, ось вам відповідь: варто змінити зачіску, чи то новий проділ, чи то ефектна стрижка. Можна пропустити години блукання в соцмережах: ми вже зробили селект і обрали кращі варіанти зачіски, як можуть мати кардинальний вплив на зовнішній вигляд та відчуття себе. На додачу: нова зачіска — значно бюджетніша, ніж новий літній гардероб. Ось думки експертів щодо літніх зачісок, які будуть в тренді.

Об'єм 90

Незалежно від того, надихаєтеся ви укладанням Сінді Кроуфорд чи багатошаровою зачіскою Памели Андерсон, об’єм у стилі 90-х — це величезний тренд цього літа. "Я зрозумів, що об’ємне і ретельне укладання феном не виходить з моди, — каже Сем Макнайт. — Немає нічого, що б так потужно дарувало впевненість, ніж густе волосся, — воно додає балів образові та демонструє розкіш здорового волосся". Перукар Сід Хейс також каже, що об'ємне волосся — головний тренд, і радить надихатися Бріжит Бардо та Памелою Андерсон.

Реклама

Glam Rock

Якщо ви дивилися "Дейзі Джонс та The Six" , то знаєте, що кожна серія — це скарбниця образів з чудовими укладаннями. За словами Люка Хершесона, саме таке волосся 70-х — з нотками глем-року — це меганастрій літа 2023 року. "Від короткого маллета до локонів і чубчика, у всіх героїнь цього серіалу дивовижне волосся! — каже він. — З іншого боку, все залежить від того, чи дозволяєте ви волоссю висохнути самостійно, а також від природних хвиль і текстури". Ще один крутий референс — серіал "Покерфейс" з Наташею Ліонне.

Кучерявий маллет

Модний перукар Адір Абергель (який зробив маллет Крістен Стюарт) наводить за приклад Патті Сміт та Девіда Боуї. Вони еталонні представники тренду, який наслідували згодом Ріанна та Майлі Сайрус. "Моя порада: підкресліть свої особливі риси разом зі стилістом, щоб створити образ, який буде абсолютно унікальним для вашої форми обличчя, — пояснює він. — Залиште довші пасма там, де ви хотіли б зберегти довжину, зокрема на шиї та біля вух, — це фемінізує стрижку та пом’якшує вилиці та лінію щелепи".

Недбалий жмуток

Хороша новина полягає в тому, що вам не потрібна допомога професіонала, як вам могло б здаватися, каже Ларрі Кінг. "Припиніть вагатися і спробуйте зачіску, яка потребує зовсім небагато зусиль, — каже він. — Зберіть волосся у хвіст, розділіть на дві частини, а потім зав’яжіть їх у вузол. Якщо у вас тонке волосся, зв’яжіть його один раз, густіше — закрутіть двічі, закріпіть шпилькою — і готово. Що безладніше, то краще".

Досконалість і блиск

Здорове волосся є майже обов’язковою умовою для гарної зачіски, але з такою кількістю продуктів і процедур, які сьогодні існують, це досяжніше, ніж будь-коли. Крістіан Вуд, який працює з Розі Гантінгтон-Вайтлі та Лілі Джеймс, каже, що розкішний, здоровий блиск доступний як ніколи завдяки загальному переходу від яскраво-русявого кольору волосся до бежевих і бронзових відтінків.

Він згадує Гантінгтон-Вайтлі як ідеальний приклад ідеального доглянутого волосся: "Зараз волосся Розі майже однієї довжини, і мені це дуже подобається, бо дає змогу підкреслити густе, важке та розкішне волосся. Головний трюк — ретельний догляд. Фокус полягає в тому, щоб робити процедури, наносити сироватки та спати на шовковій подушці для збереження блиску — це дає миттєвий "відполірований" ефект без надзусиль".

Головна порада: тримайте спрей для блиску та щітку в сумці, розпилюйте та розчісуйте щіткою з натуральної щетини протягом дня, щоб отримати дорогоцінне сяйво за лічені секунди".

Боб усьому голова

Тут без сюрпризів: боб досі на піку. Останнє натхнення — стрижка Гейлі Бібер. "Що ближче до літа, то легше волосся, — каже Вуд, — і є загальна тенденція до чистіших і простіших стрижок. Сьогодні модний боб має одну довжину і довжиною сягає лінії щелепи". Незалежно від того, у вас тонке чи густе волосся, зачіска додає балів усім, до того ж її надзвичайно легко укладати. "Все, що вам потрібно, це заправити волосся за вуха, поки воно сохне, щоб природним чином створити невелику хвилю". Тим, хто бажає вишуканішого стилю, варто звернути увагу на slob, про який ми писали тут.

Текст: HANNAH COATES
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.