До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стрижка Curve — улюблена зачіска знаменитостей

Одна з найвідоміших зачісок нашого часу — знаменита "стрижка Рейчел", з якою Дженніфер Еністон з'явилася у культовому ситкомі 90-х "Друзі". Одна з найпопулярніших стрижок цього року черпає натхнення саме з неї, але трансформує ту звичну форму у м’якшу, довшу та зручнішу.

Округла форма, також відома як C-shape cut, — це м’які лінії та плавна градуйована текстура, яка пасує більшості форм обличчя. Вона довша і вільніше обрамлює обличчя, але вигинається всередину (звідси й назва). Ця стрижка немов обіймає обличчя, підкреслюючи його форму, особливо лінію щелепи та вилиць.

Реклама

Усі, починаючи від Гейлі Бібер і закінчуючи Джорджією Мей Джаґґер, експериментували з цим образом, – він такий універсальний, що потребує зовсім небагато часу для укладання – просто висушіть волосся на повітрі або спробуйте витягнути пасма у стилі 90-х за допомогою круглої щітки для об’єму.

Ця чудова стрижка середньої довжини, що підходить для більшості текстур волосся та форм обличчя, допомагає створити ніжний образ. Вона до того ж допомагає створити додатковий об'єм тим, хто скаржиться на тонке волосся. Якщо ви віддаєте перевагу не геометричним стрижкам з гострими зрізами, а витонченим, м’яким та надзвичайно поблажливим, спробуйте С-cut.

Нижче трохи натхнення.

Текст: VERONICA CRISTINO

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.