До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 модних зачісок боб на літо 2024

Instagram: @hoskelsa

Беззаперечно, боб — один із найпопулярніших трендів цього року. Також відомий як "каре", боб спокусив знаменитостей у всьому світі, від Гейлі Бібер до Джіджі Гадід і Сідні Свіні. Рішення прибрати довжину здатне миттєво освіжити кінчики, створити радикальну зміну, а також покращити здоров’я волосся. Ось 11 найбільш затребуваних стилів на літо.

1. Princess боб

Цей розкішний боб підкреслює образ завдяки випрямленому об'ємному укладанню як у Марії Олімпії, принцесі Греції та Данії.

Реклама

2. Італійський боб

Цей середземноморський боб є більш довгою та спокійнішою версією стрижки. Її називають "італійський боб", вона вимагає значного прикореневого об’єму, має добрий вигляд, якщо носити її з боковим проділом. Бажано сушити на повітрі та укладати пальцями, щоб уникнути навмисної вишуканості.

3. Емо-боб

Емо-боб нагадує про готичні образи та не залишає місця для надмірностей: суперпряме волосся, розділене чистим проділом для більш структурованого, гладкого вигляду.

4. Русалковий боб

Цей мрійливий варіант забезпечує розслаблені хвилі, щоб надати русалчиного вайбу. Зберігайте ніжну текстуру локонів та не заправляйте пасма за вуха, дозволяючи їм спадати м'якими хвилями.

5. Гламурний боб

Сучасний образ старого голлівудського шику, гламурний боб — це бездоганне, витягнуте феном волосся завдовжки до підборіддя, яке гідне червоної доріжки.

6. Mob Bob

Вірусна естетика mob wife, "дружина мафіозі", відбилась і на зачісках: mob bob є драматичною версією боба з класичними хвилями та боковим проділом.

7. Бульбашковий боб

Найбільш технічний, "бульбашковий" боб вимагає об’єму. Тому майстерність укладання обов’язкова, щоб імітувати ідеальну округлість мильної бульбашки, яка підкреслює вилиці (це, до речі, одна з причин, чому бабл боб став вірусним).

8. Мікробоб

Вважається найризикованішим бобом через його мікродовжину, яку найважче відростити після суперкороткої стрижки. Такий боб, втім, може бути вельми привабливим та елегантним — просто пам’ятайте, що він потребуватиме більше догляду, попри меншу довжину волосся.

9. Пляжний боб

Найпопулярніший літній боб оспівує солоні від моря пасма, які так пасують для розслабленої відпустки під сонячними променями.

10. Шеггі-боб

Шеггі-боб — не означає "недбалий": волоссю належить виблискувати; шеггі-боб вимагає багатошарової техніки стриження та чубчику-шторки. Чудовий варіант для тих, хто вже має чубчик.

11. Гладкий боб

Гладкий боб — це, мабуть, найпростіший і найнедбаліший боб у добірці, оскільки він вимагає, щоб волосся було максимально природним. Увага: цей варіант не підійде власницям пористого волосся: кінчикам належить бути зволоженими та рухливими.

Текст: Jeanne Ballion
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.