До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 зачісок Мішель Пфайффер з 80-х

29 квітня день народження святкує голлівудська актриса Мішель Пфайффер, якій виповнюється 62 роки. Її зірка засяяла в 1983 році після виходу стрічки "Обличчя зі шрамом", де вона зіграла разом з Аль Пачіно й Стівеном Бауером. Потім в її біографії були "Іствікські відьми", "Леді-яструб" і "Одружена з мафією". Піком кар’єри Пфайффер критики називають кінець 80-х років — роль мадам де Турвель у драмі "Небезпечні зв’язки" і Сьюзі "Діамант" у фільмі "Знамениті брати Бейкери" принесли їй і любов публіки, і номінації на "Оскар", BAFTA і "Золотий глобус".

Мішель Пфайффер

Активний розвиток кар’єри супроводжувався і постійним пошуком себе. Архівні світлини демонструють, що вона нерідко змінювала зачіски, за якими легко можна простежити моду 80-х років. Однаково органічно личили Мішель Пфайффер, яка до роботи в кіноіндустрії не раз брала участь у конкурсах краси, і короткі стрижки, і м’який чубчик, і навіть пишний начіс, популярний наприкінці 80-х.

Реклама

<b>Michelle_Pfaiffer_Hair</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.