До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Evolve by Inmode — головна slim-процедура сезону

Апаратна технологія Evolve by Inmode, яка дає реальний тривалий ефект, тепер доступна в Україні. Про її переваги розповідає докторка Катерина Дудикова.

Катерина Дудикова

"Формування контурів тіла — складний і комплексний процес. Більшість апаратів працює тільки з однією проблемою, а процедури не дають тривалого стійкого ефекту. Evolve від INMODE — останнє слово у сфері неінвазивної корекції контурів тіла й шкіри, майбутнє в моделюванні тіла. Це єдина платформа в режимі Hands-Free, що здатна поліпшувати якість шкіри, прицільно працювати на зменшення жирових пасток і надавати м’язам тонусу без дискомфорту й відновного періоду. Сьогодні рівень розвитку апаратної косметології зробив крок у космос; все розвивається так швидко, що дивуватися загалом нічому. Перший в Україні апарат-революціонер у формуванні контурів тіла, Evolve, представлений у нашій клініці".

Реклама

Evolve by Inmode підтримує відразу три види технологій:

EVOLVE TITE — RF (радіохвильовий ліфтинг);

EVOLVE TRIM — RF плюс вплив вакууму;

EVOLVE TONE — електроміостимуляція.

Ці три види впливу можна проводити одночасно — на різних зонах тіла. Наприклад, дати навантаження на прес; поки прокачуються м’язи, можна попрацювати з плечима, де в жінок часто зосереджені жирові депо; і водночас впливати на внутрішню частину стегон, щоб підтягти шкіру, зробити її щільнішою і надати тонусу.

Технології, що дають змогу вдосконалювати контури тіла, постійно еволюціонують. Остання розробка Evolve by Inmode дає змогу впливати на підшкірну жирову клітковину відразу в трьох напрямах: за допомогою радіочастот, тепла й вакууму.

Процедура: Evolve Trim

Тривалість: до 20 хвилин

Курс: до 6 процедур

Рівень дискомфорту: 2 з 5

Ефективність: з 1 процедури. Вплив накопичувальний.

Високовольтні мікроімпульси проходять через тканини, ушкоджуючи клітинні мембрани жирових клітин, і в такий спосіб запускають їхній апоптоз (фізіологічну загибель). Паралельно жирові клітини розігріваються, через що обмін речовин у них миттєво активується. Досить однієї процедури, щоб відчути, наскільки вільніше сидить одяг. Шкіра набуває тонусу після першого ж впливу. Курс з 4—5 процедур з інтервалом у тиждень дає змогу зменшити обсяги жирових відкладень на талії, стегнах, боках, у зоні живота й колін, на передпліччях і над колінами — тобто в тих самих упертих жирових депо, які худнуть останніми. Процедура Evolve Trim триває приблизно пів години.

Процедура: Evolve Tone

Тривалість: 30—40 хвилин

Курс: 3—5 процедур

Рівень дискомфорту: 0 з 5

Ефективність: з 1 процедури. Вплив накопичувальний.

Evolve Tone дає змогу надати м’язам втраченої форми. Вона стимулює мускулатуру, дає змогу надати тонусу великим м’язам — наприклад, сідничним і м’язам преса. EMS-cтимуляція опрацьовує м’язові волокна так, як не здатне жодне тренування в залі: м’язи скорочуються 1800 разів за один сеанс; залучаються і поверхневі, і глибокі м’язи. Це допомагає швидко набрати м’язову масу, створити потрібний рельєф і сформувати контури тіла.

Процедура: Evolve Tite

Тривалість: 30—60 хвилин

Курс: 4—6 процедур з інтервалом у тиждень

Рівень дискомфорту: 3 з 5

Ефективність: з 1 процедури. Вплив накопичувальний.

Мета процедури — нагріти поверхневі й глибокі колагенові волокна до 40—43 °C, щоб стимулювати вироблення нового колагену й еластину, а також регенерацію тканин, які після 35 починають втрачати тонус, а до 55 років і зовсім втрачають його.

Метод безконтактний, тобто оператор не мусить розраховувати зусилля самостійно: аплікатор обладнаний технологією hands free й автоматичним керуванням. Це гарантія того, що тепло розподіляється рівномірно й послідовно, не перегріваючи тканин. Температуру контролюють датчики з частотою 1000 раз за секунду, але якщо буде дискомфортно, у будь-який момент можна перерватися.

Протипоказання загалом стандартні, і здебільшого стосуються безпосередньо оброблюваної зони. Людям з кардіостимулятором або внутрішнім дефібрилятором (електроімплантатом) відмовлять у процедурі. Щодо інших протипоказань варто проконсультуватися з лікарем-косметологом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.