До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Піна днів: найкращі гелі для душу на все літо

Літні гелі для душу заспокоюють розгарячілу від сонця шкіру, а їхні аромати нагадують про подорожі: в композиціях левітують лаванда з Провансу, жасмин з Грасса, сандал з Австрії і ваніль з Нової Гвінеї.

Важливо вибрати не тільки правильний засіб, що подарує задоволення, а й дотримуватися при прийомі душу кілька простих правил. Наприклад, лікарі радять вранці обмежитися лише швидким душем, адже насправді прохолодна вода розслабляє організм, а не тонізує його, тому після тривалих ранкових процедур налаштуватися на активний продуктивний день буде не так легко. Це задоволення краще залишити на вечір, коли потрібно з себе змити всю втому і забруднення, отримані за день. До речі, ось тут лікарі якраз рекомендують навіть після тривалої теплої ванни обполоснути себе прохолодною водою – організм моментально отримає сигнал, що час готуватися до сну. Косметологи ж нагадують, що занадто гаряча вода надмірно сушить шкіру навіть влітку і за її температурою потрібно стежити.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.