До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Четвірка найочікуваніших парфумів осені

Осінь — традиційний час парфумерних прем'єр. Розповідаємо, які парфуми підтримуватимуть наш настрій цього сезону, додаючи краси, затишку та надії.

Zafferano, Acqua di Parma

Головна тема цього густого, красивого аромату — шафран. В Acqua di Parma кажуть, що він проливає насичене, тривале сяйво на все, чого торкається.

Реклама

Краса дорогоцінного шафрану підкреслена нотами цитрусових, що створює сяйливий та пряний ефект. "Поки золоті іскри танцюють навколо, відтінок квітів просвічується крізь ефірні олії апельсинового цвіту, жасмину самбак і герані. Деревні та амброві ноти бобів тонка та ванілі пом'якшують темні акценти шафрану, створюючи загадкову та несподівану гармонію. Zafferano — це ніжний шепіт, тихий впевнений аромат, створений для вас і ваших близьких". Це так красиво, що хочеться цитувати.

До чого попереднє фото? Це ілюстрація того, що натхненням для створення аромату (і поєднання непоєднуваного — цитрусів та шафрану) стала венеційська техніка терраццо, яка передбачає поєднання мармуру, скла, кварцу тощо. Як і завжди, Acqua di Parma оспівує італійські ремесла.

Kenzo Flower Ikebana

Легендарні парфуми Kenzo Flower в різних втіленнях відомий світові вже 20 років: спочатку парфумована вода з її пудрово-квітковими нотами, потім туалетна вода з мускусно-квітковим шлейфом, а в 2022-му — L'Absolue, пряно-квіткова композиція. Зараз у аромату нова ера. Замість майстра-парфумера Альберто Морільяса, який опікувався ним від самого початку, нову формулу створила парфумерка Александра Моне.

Лейтмотив аромату — квітка сакури, найбільш символічна для Японії. Її простота поєднана з вишуканою гармонією. В верхніх нотах аромату розкриваються підсмажені нотки гречаного чаю собатя. В серці композиції — абсолю жасмину та індійської туберози. В базі — дорогоцінні породи деревини, зокрема австралійський сандал. Ботанічна поезія, інакше не скажеш.

Rosa Palissandro з колекції Aqua Allegoria Forte, Guerlain

Всі звикли, що Aqua Allegoria — це літні прозорі аромати-колоні, які оспівують той чи інший парфумерний інгредієнт, від неролі до мандарина і базиліку. Aqua Allegoria Forte — нова колекція більш насичених ароматів, де кожне творіння вшановує красу природи.

Rosa Palissandro Forte — це парфумована вода, де пряна свіжість рожевого дерева поєднується з ніжністю троянди та інтенсивністю пачулів. Альянс квітів і дерева, баланс між силою та вишуканістю.

L'Interdit Eau de Parfum Rouge UltimeGivenchy

З моменту свого запуску в 2018 році L’Interdit досліджує території табу — те, що колись ви забороняли собі робити або відчувати. Новий L’Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime в червоному, як китайська лакована шкатулка, флаконі, апелює до сміливості та сексуальності.

Над парфумами знову працювали три майстри-парфумери: Домінік Ропіон, Енн Фліпо та Фанні Бал. Цього разу вони працювали з однією квіткою — флердоранжем з регіону Набуль у Тунісі. Вони препарували його різними способами, щоб отримати чотири різновиди парфумерної сировини: есенція, абсолю, фракція CO2 і конкрет. Різні грані флердоранжу відтінені нотами жасмину самбак, стрючків какао, туберози.

Якщо ви підозрюєте, що аромат суперстійкий, ви не помиляєтесь. База, утворена глибокими нотами амброксану, пачулів та ветиверу, довго живе на шкірі, переливаючись медово-солодкими сторонами балканського тютюну. В цей аромат можна загортатися, як у теплий кашеміровий шарф.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.