До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новинка: аромат Poison Girl Unexpected, Dior

Тепер подарунок до Дня святого Валентина буде вибрати ще простіше – напередодні найромантичнішого свята Dior представляє палкий і чуттєвий аромат Poison Girl Unexpected.

Каміль Роу – обличчя Poison Girl Unexpected

"Poison Girl Unexpected дивним чином нагадує "експресивну" принадність солодощів, які тануть у роті, залишаючи м'який і ніжний післясмак", – пояснює парфумер Франсуа Демаші. Як кисло-солодкі ласощі, аромат огортає спочатку свіжо-пряними нотами, головну партію серед яких грає імбир, після якого ноти помаранчі підривають акорд зсередини. Потім аромат огортає несподіваною м'якістю квітів: в його серці розпускається дамаська троянда і жасмин самбак, а півонія доповнює букет фруктовими відтінками. Боби тонка з Венесуели, легкі вкраплення ванілі і мускусу вже в фіналі обволікають композицію найніжнішим шлейфом.

Реклама
Аромат Poison Girl Unexpected

Присвячений новий Poison Girl Unexpected свободі – внутрішній і зовнішній, тому виходить парфум як у класичному флаконі, так і в компактному флаконі Roller-Pearl для подорожей, щоб бути під рукою в будь-який час дня і ночі.

Читайте також:

Нові парфуми від Кім Кардашян

Як пережити зиму: лайфхаки парфумера

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.