До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

За лаштунками: Маріон Котіяр у новому відео Chanel №5

Маріон Котіяр знялася в мініфільмі, присвяченому легендарному аромату Chanel №5.

Chanel і далі пише історію легендарного аромату Chanel №5, яка почалася сто років тому. Цього разу обличчям парфуму стала французька актриса, володарка премії "Оскар" Маріон Котіяр. Її зняв режисер Юган Ренк, якого широка публіка знає за серіалами "Чорнобиль" і "Пуститися берега". Виробництво нового фільму — нова віха в історії Дому. Запрошуємо поринути в атмосферу, яка панувала за лаштунками й передувала знімальному процесу.

Реклама

Маріон Котіяр зустрілася з головним парфумером Дому Олів’є Польжем і потрапила до лабораторії зі створення ароматів Chanel. У наступному відео Маріон розповідає про свої перші парфуми й зізнається, як ще підлітком уперше почула про №5 і якось відразу захотіла стати тією жінкою, для якої створений цей аромат. Що ж, її мрія здійснилася.

У ролику Маріон танцює з партнером, солістом Паризької Опери, на Місяці. Вона вдягнена в золоту сукню, яка здається доволі знайомою. Це не ілюзія, а майже точна копія сукні, у якій позувала сама Мадемуазель.

Габрієль Шанель. Фото: Сесіл Бітон

Фото чорно-біле, і на ньому не видно справжнього кольору сукні. Її відтворили в майстернях Chanel і Lesage під керівництвом Віржині Віяр у найкращих кутюрних традиціях: понад 900 годин ручної роботи, 16 вишивальниць, 10 000 золотих леліток, золота нитка, золоте мереживо. Милуватися тим, як голка проколює тканину й перетворює її на струменисте золото, можна нескінченно.

У фільмі Маріон грає вільну, щасливу жінку. Схоже, саму себе. З тією лише поправою, що події відбуваються на Місяці, а її партнером по фільму стає професійний танцюрист.

Нагадаємо, до Маріон Котіяр обличчями Chanel №5 були Мерилін Монро, Катрін Денев, Кароль Буке і Ніколь Кідман. Історію рекламних кампаній знаменитого аромату Chanel №5 можна знайти тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.