До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа в рекламному ролику нового аромату Valentino Voce Viva

У липні стало відомо, що Леді Ґаґа — обличчя нового аромату Valentino Voce Viva, а тепер модний дім представив рекламну кампанію з участю зіркової співачки, присвячену випуску нового аромату. Фільм — результат співпраці художнього керівника Maison Valentino П’єрпаоло Піччолі, режисера Гармоні Коріна і Леді Ґаґи. Знімання проходило під час карантину в парку неподалік Лос-Анджелеса. У кадрі Леді Ґаґа з’являється в об’ємній малиновій сукні з драпіруванням, вільно гуляючи парком. Як саундтрек для рекламної кампанії вибрали композицію A Sine From Above, що ввійшла до останнього на сьогодні студійного альбому Chromatica.

Леди Гага Valentino Леді Ґаґа

Аромат Valentino Voce Viva складається з поєднання італійського бергамоту, есенції мандарина, флердоранжу, ноток ванілі й акорду кристального моху. Парфуми мають вишуканий вигляд у скляному флаконі з рожевими деталями. "Voce Viva — це гімн. Гімн красі, індивідуальності, неповторності й доброту. Це гімн у виконанні ікони, створений на концепції інклюзивності та співчуття. Аромат може викликати тисячу емоцій, і я сподіваюся, що кожен відчує їх, так само як і я", — поділився П’єрпаоло Піччолі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.