До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який вигляд мають флакони нових ароматів Celine

Днями стало відомо, що Еді Сліман відроджує парфумерну лінію Celine. Тепер світ дізнався, який вигляд матимуть флакони і скільки ароматів увійде до колекції.

Нагадаємо, в Instagram марки опублікували фото- і відеотизери, за якими можна було тільки гадати про форму флаконів La Collection Celine Haute Parfumerie. Про композиції, склад лінії та кількість ароматів до сьогодні не було відомо нічого. Тепер модний Дім розтаємничив інформацію. Флакон прямокутної форми прикрашатиме гранована кришечка.

Реклама

До колекції увійде 11 ароматів з назвами, що нагадують про записи в ольфакторному щоденнику Еді Слімана. Вони поділяються на денні: Parade, Saint-Germain-des-Prés, Dans Paris, Cologne Française, La Peau Nue, Eau de Сalifornie (вони виходять восени 2019 року), Bois Dormant і Rimbaud (їх представлять 2020-го) і вечірні: Black Tie, Reptile, Nightclubbing. Парфуми не поділені за гендерною ознакою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.