До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гра з перевдяганням: вперше в історії Chanel №5 змінює флакон

Спеціально до Різдва Chanel №5 випустять в обмеженому тиражі в темно-червоному флаконі.

N5 Red, Chanel

Вперше в історії Будинку легендарний флакон прозорого скла, розроблений ще мадемуазель Шанель, постане у вогненно-червоному виконанні. У продаж надійдуть N°5 L'Eau de Toilette і N°5 Eau de Parfum (100 мл) в червоному склі, а також 55 пронумерованих кришталевих флаконів Baccarat колекційне видання № 5 Parfum об'ємом 900 мл.

Реклама
N5 Red, Chanel

"Червоний колір життя, колір крові", казала мадемуазель. Прямокутний флакон чистих ліній і з кришечкою, що в точності відтворює обриси Вандомської площі, був створений майже сто років тому, 1921-го. Він став маніфестом сучасної естетики.

N5 Red, Chanel

Нагадаємо, мадемуазель Шанель вибрала квітково-альдегідний аромат №5 серед безліч зразків, наданих їй парфумером Ернестом Бо. Вона вважала його ольфакторний підпис своїм талісманом. Червоний колір, який розфарбує флакон, втілює всю сміливість, свободу і силу жінки, яка викувала свою долю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.